Čo to má znamenať?

Príspevok v téme: Čo to má znamenať?
čajočka

Bola som dobrá kamarátka s mojím kolegom, vravím bola, lebo neviem čo sa stalo, ale potom čo som odmietla jeho pozvanie na polročný prac. pobyt v zahraničí sa zmenil. Vyhýba sa mi, ak sa aj rozprávame, komunikuje so mnou máločo a je dosť odmeraný a má rôzne narážky na moju osobu ako napr.no s akým si bola, čo ste spolu robili a podobné nechutné reči. Nechápem, veď ja mám k nemu stále rovnaký vzťah, tak neviem ale po tom pol roku sa dosť zmenil k horšiemu. Čo si o tom myslíte, prečo je taký?

stryco1

zase to ze za teba napisali nieco kolegovia, ok to aj beriem, u mna raz vyuzili cas ked som zabudol mobil na stole a poslali jednej slecne spravu za mna, ze na nu myslim :D hovada! uzivajme zivot :)

čajočka

Nechať to už nechám, veď, čo s tým už teraz narobím. Ale neviem čomu neveríš ty? To akože som si všetko vymyslela hej, nó poviem ti, to by som mala riadne tvorivú fantáziu, ale kašlem na to, čo si myslíš aj tak som už dosť vytočená.

čajočka

Babenky, ospravedlňujem sa Vám za to nedorozumenie, som to ja čajočka a som žena pokiaľ viem. Tie komentáre na môj príspevok z môjho notebooku písali moji dvaja kolegovia, idioti. Ten vystupujúci pod menom Timo využil to, že som si zabudla notebook večer v práci, debil. Tie ip adresy som si tiež nevšimla, aj ked sa mi tie názory zdali podobné. Najhoršie na tom je, že sa mi teraz smejú do xsichtu, že mu to všetko vykecajú. Mám chuť ich zabiť! Najradšej by som splynula so stenou. Asi fakt zmením prácu, lebo ma tu porazí. Tí chlapi sú jak nevyzreté decká aj keď im ťahá na tridsať. Mala som problém s jedným, teraz mám s troma.Tak ešte raz sa Vám ospravedlňujem, už mám aj zaheslovaný počítač, aby opäť nevyužili situáciu, keď si niekam odbehnem. Díky Vám za vaše názory.

babetta

myslim, ze kolega balancuje medzi nepriatelstvom (za to odmietnutie) a naklonnostou..
tvarila by som sa, ze vsetko bezi normalne, dotierave otazky akoze pobavene odbijala alebo by som ich nepocula

normalne rob svoju robotu, o to lepsie, ze sa ti toto deje a nevsimaj si to

bojom proti tomuto sa vycerpas a on urobi z teba domyslavu kravu, kasli na neho