Umelci

Príspevok v téme: Umelci
aaaarrrrtttt

chcem sa opytat na vas nazor na umelcov...vseobecne..

ako by ste ich popisali? rozumiete im? alebo sa o to aspon pokusate/su vam lahostajni?
Mate nejakych kamaratov/priatelov umelcov? Popripade ste mali a mate s nimi nejake skusenosti?

Hmm..aky je vlastne vas vztah k umeniu?

Velmi ma to zaujima, za vsetky odpovede som vdacna... :)

Libus1

Ja si myslím, že umelci sú taký istý ľudia , ako my ostatný. Niektorý úspešný a iný menej. Niektorý sú príjemnejší a lepšie si s vami sadnú a iný sú zas povýšenecký. To je realita. Ale inak riešia to isté ako my všetci. Ja sa považujem za tiež takéhoto kretívca.

škoricová

Ľudia nás nebudú mať radi, len preto, že sme umelci :D
Nuž, predsudky sú pre niektorých dôležitejšie ako rozum :)

byabybyľ

Nadprirodzené bytosti?? Hehe a kto konkrétne? Najväčší umelci sú jednoducho sami sebou. Nepredavaju sa. Žijú si a tvoria po svojom a niekedy sa stane že sa stanú slavnymi. Inokedy živoria a umru v chudobe a bez priateľov.

0vecka

ja poznam len vela pseudoumelcov. proste ludi ktori sa tak tvaria... a neviem zvykol som si na to aj ked mi to pride trosku trapne ale co uz

zdradca

xxy, mas upulnu pravdu v dnešnej dobe, uz len najst pracu je umenie a to taku aby clovek vyžil, alebo sa ešte živiť ako podnikatel/ka, tak klobuk dole
takze asi vsetci na Slovensku,čo vyziju s min.mzdy su umelci

xxy

za umelca povazujem toho, kto sa svojou profesiou aj zivi, alebo aspon sa snazi tym zivit. nie, ze si doma niekto vo volnom case maluje, ci pise poviedky. vseobecne su to divni ludia so svojim vlastnym svetom, nevyhladavam ich pritomnost.

patriciiii

:) ja osobne umelcov milujem,velmi dobre si s nimi rozumiem aj napriek tomu,ze ja teda umelcom rozhodne niesom :-D vzdy ma privedu na riesenie problemu z ineho pohladu :)