bolest v podbrusku

tina

Ahojte, bola som nakoniec teda u lekarky u obvodnej a ta ma poslala ku chirurgovi,slepe crevo, vylucil, poslal ma ku gynekologicke, takze uvidime co to nakoniec bude.

zrrzka

aha, dik,
ja ich beriem, ked mam pred menzesom.. vtedy som viac podrazdena a neviem si s tym dat rady a vtedy mam aj problemy s nafuknutym bruchom..

tina

zrrzka mne to lekarka poradila na znizenie nervovej drazdivosti, povedala ze moze ist aj o zaseknuty nerv lebo tak nejak.

tina

Dakujem za odpoved ryba, no skusim brat zase ten Magne B6 a ked nepomoze alebo sa zhorsi v pondelok letim k lekarovi(ja mam totiz panicky strach z lekarov:()Ale nie je to taka bolest ze sa neda zniest, len mi to vadi.

tina

Ahoj ryba, ja som podobny problem uz mala niekedy v jeseni a bola som na vystreni u gynekologicky, ta mi nepotrvdila nic, len poradil Magne B6, ked som ich zacala uzivat bolest presla,tak som uz ku chirurgovi nesla, no teraz sa to objavilo znova.

naan

ryba-poslala som ti mail.asi si ho neprečítal. Chcem ti doporučiť probiotiká a iné výrobky, ktoré by ti mohli pomôcť. Ak chceš, ozvi sa. A Tina u teba najlepšie bude navštíviť lekára.

ryba

Aj ja mavam bolesti v podbrusku vpravo, vlavo proste toci sa to. Uz to je asi 3 mesiaca. Tiez mi vyzaruju bolesti do nôh-dnes uz silne. Ono to aj chvilu prejde ale sa to vracia. Ked lezim to prestane. najhorsie je to pri sedeni.Prve zacali bolesti nôh -stehien.Ak sa ti to takto prejavuje daj si spravit kolonoskopiu.Ja som predtym pochodil aj urol. vystrenie a vsetko OK. Pri kolonoskopii mi zistili podrazdenie v urcitom mieste.Beriem lieky na travenie, nic viac. Asi by som mal zacat jest PROBIOTIKA.Tie by mali pomoct najviac. Ak sa ti to prejavuje ako mne, necakaj viac ako 10-14 dni a chod chirurgovi aby ta poslal na vysetrenia. Bol som aj na sono brucha,ale to neukazalo nic.Kym to nie je vazne.Da sa to preliecit, ale sa nesmie ist neskoro. ja uz som to casovo pretiahol.