Meškanie menzesu

Príspevok v téme: Meškanie menzesu
Elf

tpujem ze toto tu uz bolo par krat... :)
kazdopadne... mam 18, v juni som vysadila antikoncepciu a odvtedy som s nikym nespala ani nic proste. takze tehotna nie som na milion percent... odvtedy si moc nesledujem kedy mam kramy a tak, ale vzdy som mala velmi slabe kramy, okolo 4 dni, ziadne problemy, pomerne pravidelne... teraz mam pocit ze mi meskaju uz vyse tyzdna lebo som to mavala tak isto ako spolubyvajuca a ta mi povedala ze ich mala pred tyzdnom alebo tak... neviem proste mam z toho blby pocit... par dni sice uz mam nieco ako PMS... (jebaky, nalady, jedlo, a pod.) aleee neviem no... co myslite cim to je ze mi meska? nahoda alebo to moze byt nieco vazne? (inak som absolutne zdrava, ani len vysoky tlak nemam...)

miiaaaa

Menstruacia moze meskat z viacerych dovodov.. od z choroby, brania antibiotik alebo inych liekov, cez zmenu pocasia, rocneho obdobia, zvyseneho stresu, atd. Taktiez aj to, ze si prestala brat antikoncepciu moze mat dost velky vplyv. Skus si to sledovat, ci sa ti to vrati doporiadku.. -Odkaz odstraneny-

zuzu_zz

ja mám problém, mešká mi menzes už dlho, naposledy som mala 4. augusta, predtým začiatkom mája. Môže to byť z antidepresív? Ešte som nebola u gynekológa, mám z toho strach.

deniki

Taký 18 -ročný Elf sa tu robí múdry....

zaujímavé...

a toto si vedela moja pekná, že ŽIADNA antikoncepcia nie je 100%-ná?

Alebo, že krámy môžeš dostávať až do piateho mesiaca tehotenstva???

Elfi sú najlepší inteligenti ...heheheh

Elf

co je este menej pravdepodobne ako ze by som po pol roku pravidelneho uzivania hormonalnej antikoncepcie otehotnela -.- fakt tu nerieste blbosti, tehotna nie som urcite, co som uz napisala...

Dadula56

Chod na vysetrenie, ale po vysadeni HAK je to uplne bezne. Ono ti to moze haprovat aj rok kludne, mozno aj viac.

zverina

Elf, je bezne, ze po vysadeni HAK si robi menstruacny cyklus, co chce.. Vydrz, naskoci to, ale nejake nepravidelnosti mozes ocakavat este niekolko mesiacov.