Zapáchajúci výtok - prosím poradte!

Príspevok v téme: Zapáchajúci výtok - prosím poradte!
deniki

Ahojky, môj problém spočíva v tom, že už dlhšiu dobu mám zapáchajúci výtok...neviem v čom je problém...nemám žiadne iné problémy, nič ma nepáli, nesvrbí, nechodím často cikať...všetko OK. A tiež výtok je bezfarebný, úplne priesvitný, taký mazľavý....
Občas mám mykózu, ale len povrchovú, vo vnútri ma to nesvrbí, len na povrchu-zvonka, a vtedy to riešim canestenom, a hneď zaberie.
Ide o to, že ráno sa umyjem, a večer už mám na gaťkách ten zapáchajúci výtok...Myslíte, že je to na liečbu? Alebo sú takéto problémy u žien bežné a sú spôsobené inými faktormi a nie chorobou??

Ďakujem za múdre rady :-)

allenkaaaaaa

neviem ako to mas, ale urcite je navsteva gyndy na mieste. Ak je tam zapach, moze ist o nieco vazne, kto vie. Skus aj ty papat probiotika, dodrziavat tych zopar vseobecnych rad, co sme ti tu dali a malo by sa ti to upravit :)

allenkaaaaaa

suhlasim s dadulou, masticka ti to nevylieci, len zmierni maximalne prejavy, to je vse....ak mas partnera, mal by sa preliecit aj on, aspon moja gynda to odporuca :)

Allenkaaaaaa

asi ti nic ine neporadim ako v teme o chronickej mykoze. Je to naozaj o tom, co papas. Musis si fakt davat pozor na cukor, pretoze tie potvorky sa tym zivia. Obrazne povedane samozrejme :) Necitala som komenty nizsie, ale bola si u gyndy? Musi ti odobrat vzorku, aby zistila, akeho povodu to je. Mala by si nosit bavlnene spodne pradlo, ziadne tangace :) Umyvaj sa len cistou vodou, maximalne pouzi laktacid. treba skutocne upravit stravu, pomoze ti to :)

Dadula56

Deniki, mala by si ist k lekarovi, to v prvom rade. Vytok je normalny, ale zapachat to nema. To urcite nie.Mas zapal nejaky, nech ti zistia aky, potom sa bude dat poradit detailnejsie. Tym, ze sa neustale natieras canestenom to neriesis, len potlacas a v konecnom dosledku zhorsujes problem.

alfa

Asi tak nejak :) sladkosti u mna zacina nahradzat acidko :)) lebo ako hovorim ked citam ake problemy mozu byt.. Tak radsej sa zrieknem

deniki

Presne tak, asi aj mne chýbajú vitamíny a jogurty...ja už ani neviem čo to je...:-( Sama si to nikdy nevezmem, radšej sladké...som hrozná!

A pritom v chladničke jogurty, na stole ovocie, a potom to všetko vyhadzujem , lebo jogurty sú po záruke a ovocie zhnité....

alfa

Jasne ze su ten musis mat lebo napr. Ked mne zacali tieto problemy ja som ani uz vytok nemala.. A ten musi byt... A teraz sa mi to vo vnutri upravilo len teho vonkajsieho pocitu nie a nie zbavit... Takze u teba no tazko povedaz ked je priesvitny... Len to zapachanie to by veru asi nemalo.. Ja by som asi isto navstivila lekara... Vies aby sa to nezhorsilo.. A budes aj spokojnejsia. Ja uz mam strasny strach z tychto veci.. :( preto prestavam jest sladke, zacinam vitaminovat...zehlit vsetko.. A milion inych veci...