Som ziarlivy!!!!

Príspevok v téme: Som ziarlivy!!!!
xav1er

Som ziarlivy a chcem sa toho zbavit lebo to nerobi v mojom vztahu s partnerkou dobre a nechcem ju preto stratit.Velmi ju lubim ale neviem prestat ziarlit.Uz to mozem aj nazvat za chodobne:(((( a to nechcem,chcem len to aby som sa toho zbavil a stale bol s mojou bublinkou statny.Prosim kto vie nech pomoze alebo aspon poradi co mam stym robit.

kitti

Ziarlivost je hnusna vec.Ja som sa kvoli tomu rozisla s jednym chalanom.Super sme spolu vychadzali,len ta jeho ziarlivost...
Nerobila som nic take,aby ziarlil.Nakoniec som uz ani ku kamaratkam nemohla ist. Ked som sa niekomu len pozdravila,tak uz ziarlil.Je to hnusna vec.
Ak nemas nijake podozrenie,ze by ta podvadzala,tak s tym prestan.Preco si myslis,ze ta podvadza? Robi nieco take preco to myslis? Je pekna a preto? Alebo len preto,ze ma vela priatelov?
A davas to aj najavo ze ziarlis?

karotka

zlatko podla mna nemas dovod ziarlit..vsak tvoja holka je s tebou a s nikym inym..tak si tie chvilky ktore s nou travis vychutnavaj a netrap sa tym co nie je.. vela stastia :)

bábika3

Noo tak podla mna by si mal myslieť hlavne na to že ju luubiš a ona lubi teba tak nemáš načo žiarliť...mal by si sa s nou o tom porozprávať...a nerob z toho tragediu to príde na každého...ked máš niekoho rad tak sa to stáva=o)