Pomaly to nechat plynut?

Príspevok v téme: Pomaly to nechat plynut?
Karuss

Som s chlapom 4. mesiac, situacia je stale striedavo oblacna, boli pekne chvile ale aj velmi neprijemne. On je velmi zvlastny typ, velmi naladovy (24) ja som normalna baba, aspon myslim, mam 22. Na zaciatku si ziskal moje srdce ale chcela som ist na to pomalicky. Prespavala som u neho dost pravidelne, poznam aj jeho rodinu, zobral ma na svadbu svojho brata. Zrazu sa z nicoho nic sekol ze sa rozmyslel a vztah momentalne ani nechce ani nepotrebuje. Chybal mi ale ja jemu ocividne nie, presli 2 tyzdne a uz som mu chybala aj ja. Teraz tvrdi on, ze chce byt so mnou, ale chce to nechat naozaj pomaly plynut? ako to mam chapat? co si pod tym predstavujete? teraz, ked sme uz spolu spali a family ma tiez pozna co sa da este nechat pomaly plynut? nejak nechapem jeho reakcie. Ma niekto napad? Diky Karci

Agnes999

suprax a kolko ste mali rokov ked ste sa zoznamili? 13 a 14? tak ako pise karus, ci vztah vydrzi vobec nezalezi od toho, kedy spolu zacnu spavat. mozu sa vyspat na prvej schodzke a ostat spolu do konca zivota a mozu rok cakat a aj tak im to nevydrzi.

karuss

Suprax ako mozes takto posudzovat a tvrdit ze ked spolu zacnu partneri skoro spat tak to nema sancu vydrzat. Ved to je individualne. A bez urazky,neviem Kde zijes,cakat so sexom pol roka,Ved to je normalna sucast zivota. Nehovorim ze maju 2 spolu spat na prvom rande ale taketo predpotopne nazory si vysvetlujem jerome tym ze si bud silno katolicky vychovana alebo je tvoj milovany tvoja prva este tak povediac teen laska ktora vysla ale Sorry trochu naivne. A trebars si sa ani nevyjadrila k tomu o com je zeny ale robis predsudky okolo sexu :-)

zuzi74

suprax, je jedno ci ich poznam alebo nepoznam...ja som len pisala, ze je to dost vynimocne.
S mojim partnerom som zacala sexualne zit takmer v zaciatkoch nasho vztahu a som s nim 3x dlhsie ako ty...takze tazko zovseobecnovat.

suprax

zuzi, myslim ze poznas malo spravnych chlapov. a ano sice sme boli mladi, ale myslim ze aj dnes by tak vydrzal. mozno je jeden z mala, ale aj taki su. a takych si hladajte :) pokial nie je chlap ochotny vydrzat pol roka tak nech tiahne :) potom preco s vami je? si zoberte ze to je ta najvacsia obeta, to najvacsie prekonavanie z ich strany. proste ak vydrzi tak uz viete ze nie ste iba ta jedna z mnohych... a za ten cas sa mozete spoznat, zistit ci vobec mate nieco spolocne... ak postavite vztah na laske a spolocnych nazoroch tak budete mat kvalitny vztah ktory moze vydrzat az na veky vekov (pokial sa budete on dobre starat). otazkou je ci hladate nieco ozajstne alebo len povrchne....
ja som rada ze som nasla svoju spriaznenu dusu a som presvedcena ze kebyze sa spolu vyspime po 4 mes. tak teraz spolu nie sme.

zuzi74

suprax, myslim ze toto je naozaj dost vynimocne, ze partneri zacnu zit spolu intimne az po roku chodenia...mozno ste boli este velmi mladi a preto ste sa neponahlali...ale maloktory chlap by bol tak dlho ochotny pockat so sexom:-)

suprax

draha karus, to ako vzdy ked ta zavolal k nemu spat tak si utekala? mmmm tak to je vyhra.. zeny maju byt tie ktore sa nechaju dobyjat, ved chlapi nedokazu jasne premyslat ked im stoji. ak chces vazny a pevny vztah tak by si sa mala zacat inak chovat. zaklady vasho vztahu su polozene na sexe a pritazlivosti.. takyto vztah nemoze dlho vydrzat.
boze aj keby cakas pol roka, co sa ti stane. sak zatial by ste mali vsetky mety volne. ja mam 5,5 rocny vztah a zacali sme spolu spavat po roku. kam sa ponahlat.

Karuss

Alibi to si skor nemyslim ze mal inu zensku aj ked mozne je vsetko. Inak ja si nemyslim ze sme spolu zacali skoro spavat. Vy ste pol roka s vasimi partnermi cakali,kym ste sa intimne zblizili? Pan d sa pokusal o vtip hm,bereme to s nadhladom aspon to tu ozivil :-) 2 bodka mozno to fakt islo rychlo a zlakol sa ale on to vsetko podnecoval,ja som sa neponukla ze u nich prespim a nie vzdy ked som tam spala sme mali sex. Seidi,mozno aj to je riesenie ale sama vies ze ked mas niekoho rada snazis sa najskor najst ine riesenie ;-)

seidi

Ahoj, tvoj príbeh mi akosi moc pripomína ten môj. Ešte že nesedí vek, inak..:-) Ja som pozbierala sily a rozišla sa s ním. Ale to ťažko ti niekto bude radiť niečo, keď nik do Vášho vzťahu nevidí tak ako vy dvaja. Ten môj nedokázal pochopiť veci aj keď som mu ich povedala nakoniec po lopate narovinu bez náznakov, nevidel stále problém.

2bodka

Skor by si mala tuto otazku polozit jemu.
A myslim, ze prespavat u niekoho, koho poznam 4 mesiace je dost skoro a to nie som ziadna puritanka. Mozno sa len proste zlakol toho, aky rychly spad to nabralo. Vacsinou totiz rychly spad znamena aj rychly koniec.

pan d.

Ty si mu dala a on zistil, ze to nie je nic moc, tak to chce nechat plynut, ak sa nemylim, ale nie, len zartujem:)