Krásne vlasy - starostlivosť

Monika_babika

Moj sen bol tiez mat dlhe vlasy a ten sen sa ychlo splnil :-)))) voda ti urychluje rast vlasou !!! aj ked nieje dobre si stale umyvat .... ja to robim tak 2 krat do tyzdna z samponom a ostatne dni z balsamom ..... ale vsetko prirodne sampony a balsami to kupis v specialnych obchodoch...... raz do mesiaca si dam na konceky olivovy olej ..... a stryham kazdy druhy mesiac konceky ........ a mam este po umyti jeden olej ... pomaha moje vlasy su pekne a zdrave

zanka

patinka ja ti môžem z vlastných skúsenosti povedať, že ak nemáš dobré, krásne skrátka fakt úžasné vlasy vrodené, môžeš sa aj rozkrájať, ale nikdy nebudú úplne že uau!takými vecami ako sú rôzne olejčeky, masky či kondicionéry môžeš čiastočne ovplyvniť ich stav, ale nečakaj, že to bude niaka veľká zmena. ak sa chceš pokúsiť, aby tvoje vlasy vyzerali inak musíš spraviť oveľa radikálnejšiu zmenu a istotne aj drahšiu. skús napríklad brazílsky keratín, teda ja som to neskúšala, ale sú na to že vraj dobré ohlasy. ak máš vlásky kučeravé neradím ti ich chemicky vyrovnať, to je blbosť!alebo sa proste zmier, že ich máš také, aké máš.

[zruseny16]

aj z rady Himalaya su velmi dobre pripravky, pouzivam a mozem odporucit, ale kazdy ma, ako bolo povedane Leou ine vlasy cize genetika :)

[zruseny16]

aj z rady Himalaya su velmi dobre pripravky, pouzivam a mozem odporucit, ale kazdy ma, ako bolo povedane Leou ine vlasy cize genetika :)

lea128

Nestaci. Vlasy musis mat aj geneticky kvalitne, musis mat vyvazenu stravu, pit vela vody, popripade uzivat zinok alebo ine vitaminy. A ten olejecek by nemal byt "nejaky" ale skutocne kvalitny a urcite nie z drogerie. Ja sa teraz chystam sa nakupit si vlasovu kozmetiku, no sama neviem ci si ju mam kupit v lekarni alebo v kozmetickom studiu :/