Bio kozmetika

johankazarcu123

Rada by som odporučila kozmetiku feminatalplus. Stojí za ňou gynekológ, preto sú prípravky najmä na ženské problémy. Vyskúšala som krém proti striam a telové mlieko a tieto výrobky ma úplne dostali. Sú na zatazenu kozu na bruchu - ci po pôrode, alebo po úbytku tuku v oblasti brucha alebo pre starnucu pokozku, ktora potrebuje vypnúť. Pre mna maly zazrak. Nie je ešte v lekarni, aba v ich eshope.

dagmar12

Ja môžem doporučiť tento hydratačný krém :-) priody. sk/pletove-kremy/204-priody-intenzivny-prirodny-hydratacny-krem-s-12-rastlinnymi-extraktmi-a-vitaminom-c-15-8588006372045.html

Haluzatko

Zdravim, ja som teraz zacala pouzivat kozmetiku Manna. A zatial som prijemne prekvapena, pouzivam mydielka na problematicku plet a zazracne pomahaju, pomahali by mozno aj viac keby som si tolko nesprtala do tvare :D. Pouzivam od nich aj bambucke maslo a krasne hydratuje plet, staci ho tak malo, ze mam pocit, ze ho budem mat dozivotne :). Mannamydla je stranka.

Potom este pouzivam sampony a kondicioner od znacky bione, momentalne mam kokosovy, ale predtym som mala pivny a ten bol super, krasne sa z neho leskli vlasy. Inac z kokosoveho ma nejak svrbi hlava a robia sa mi chrasticky, ale to sa mi robia cely zivot, takze neviem ci to je od samponu, alebo co sa zas deje.

elza_2322

EMA737- ja pouzivam takmer vsetky veci z tejto rady na plet pevoniaeshop. cz/produkt/kategorie/citliva-plet-1 ale tak zalezi aku mas plet ty, ja velmi zacervenanu a citlivu :) kazdopadne urcite si vyberes

kamcamamca

Ja si teraz teraz testujem z mojej oblubenej stranky www.krasnadoma.sk prirodnú kozmetiku ktorú maju v ponuke :-)
Zatial ma celkom dostala Mea Natura Olivova a Aromedica , teraz mam v plane LA CHERVE a LE CHATON je to vraj česka kozmetika celkom ma to zaujalo :-)

EMA737

S touto skúsenosť nemám, ale rada by osm nejakú bio kozmetiku vyskúšala. Snažím sa prejsťna prirodne zložky, no zatial som ukoristila len šampón :-)

babuliatko89

veľmi dobré skúsenosti, používam iba bio a prírodnú kozmetiku, nákup v internet. e-shopoch, napr. skveleveci.sk