Som tyzden po rozchode po rocnom vztahu a som stastna.Pride to namna este?

Príspevok v téme: Som tyzden po rozchode po rocnom vztahu a som stastna.Pride to namna este?
ocakavanie

Pekny vecer,
Som tyzden po rozchode s priatelom.A ja mam vnutorny pokoj.Nie uplne to je jasne, chyba mi, spomeniem si na neho ale nemam nejake vazne stavy.Prve tri dni som mala hrozne depresie , plakala som , myslela som si nic uz nema vyznam.Ale teraz?Proste je to len tyzden a mne je dobre.Bojim sa ze nejaka faza toho ,,post'' vztahu na mna este pride a ze budem mat depresie.To nechcem.
Rozisli sme sa neviem ani preco.Uz to proste nefungovalo dlhsie.Je pravda ze som si to uz aj zelala chvilku ale ked sa stalo realitou tak mi to prislo hrozne luto.A teraz neviem kde sa to podelo.
Myslite ze je to normalne alebo to este pride?

Agnes999

Bud rada ze nesmutis, znamena to zrejme, ze ten vztah za nic nestal. Ja som mala po jednom rozchode dokonca pocit euforie, bola som hrozne stastna, ale ten vztah bol hrozny, bol to strasny egoista. Je ale pravda, ze dva roky po tom som nebola schopna mat dalsi vztah, lebo som sa spamatavala a tiez som si uzivala samotu.

alibi

nemusi to byt obojstranne rovnake, neries druhu stranu ries seba. si po rozchode spokojna tak si smutna, ze si spokojna? proste bud stastna a neries ako sa mas citit. proste takto sa citis a hotovo.

vankuuusik

Ja som polroka po rozpade dlhoročného vzťahu, rozchod bol z mojej strany. Neľutujem, nechýba mi, ale pomaly mi uz začína byť smutno samej...

ocakavanie

Myslis si ze to musi byt obojstranne?Alebo ze druha sa napriklad moze trapit a ty citis pokoj ? Alebo je to uplne nezavisle?

alibi

ahoj, zazila som to iste. dlhsie to nefungovalo. konecne rozchod. rozisli sme sa u mna v izbe. odisiel a cakala som kedy na mna pride smutok, plac, utrpenie.. neprislo nikdy. jasne ze mi chybal, aj teraz si nanho spomeniem casto (nevideli sme sa uz 6 rokov), ale po rozchode som pocitila len stastie, slobodu a pokoj.