Ochrnuty kocur - hygiena

Príspevok v téme: Ochrnuty kocur - hygiena
degradozomka

ahojte. potrebujem poradit. mam paralizovaneho kocurika na zadne labky. nato aby sme mohli ist k veterinarovi potrebujem ho umyt, lebo kedze sa nevie postavit na zadne labky tak je spinavy aj od vykalov. problem ale je, ze on neznasa vodu a nechcem mu robit vacsie stresy. ako to vyriesit? kazda rada je cenna. dakujem

Jessi_1111

Dobré ráno.

Buď ho len namočte do vody alebo ho len putierajte s navlhčenou vreckovkou. V tomto čase nezaleží na hygienu - utekajte k lekárovi! Prajem veľa šťastia a potom sa ozvite.

Dovidenia.

Deria

no chvalabohu, ze sa to lepsi. chuda, aj tak ma stastie, ze ma taku opatrovatelku.:) drzim palce, aby cim skor vyzdravel a ten hajzel, co mu to urobil.....dufam, ze sa mu to v zivote nejakou formou vrati a to dvojnasobne!

degradozomka

dakujem vam, kocurik sa ma lepsie. vcera z ATB ho prehanalo, vstavala som k nemu v noci, umyvala. uboziatko moje, ale uz je dobre. uz dnes aj vystrcil pazuriky a podla jedneho odbornika na neurologii ( mam u neho jednu pracu ) tak povedal, ze sa z toho dostane. neuverite, ako sa z toho tesim :) stale nechapem, ako niekto moze takto ublizit zvieratku. viem, ludia su svine, ale toto? dufam, ze sa dotycnemu to vrati, aj s urokami. aj ked nie som takyto clovek, co praje zle, ale v tomto momentne by som mu asi zavesila gule do prievanu

Deria

tesi ma, ze sa kocurik ma lepsie. ale aky kreten mu tak strasne ublizil?! ludia vedia byt svine. (ale co, vlastne urazam svinu)

degradozomka

nie som sice veterinar, ale do neurologie sa vyznam ( ako tak) vo vedeckom smere, cize som vedela, podla jeho reakcii a spravania na tlaky, ze zlomene nic nema.
nakoniec postrelenie nijako nesuviselo s ochrnom labiek. niekto ho musel svacnut aj nejakou lopatou a potom do neho strelit :( CHAPETE ??? NIEKTO DO NEHO TREPNE S NIECIM A POTOM TO DORAZI SO VZDUCHOVKOU< CO SU TO ZA LUDIA ???

uz je dobre, dostal par injekcii, cit do labiek sa mu vracia, dostal aj ATB, mame ist na kontrolu :)

Deria

nemyslim, ze je spravne ho v takom stave umyvat. co ak ma nieco vazne, napr. s chrbticou? potom by bolo riskantne ho vobec hybat! v takom stave je nutna diagnoza a nie, ci je kocurik cisty! ako sa ma teraz?

degradozomka

ahojte. no utriet som ho skusala. pomohlo len troska, toho treba normalne supnut do vody a drhnut, lebo to ide dole velmi zle :( dnes skusim, teraz som ho utierala a pokrok pohol s labkami, snad budeme este chodit :)