Točenie v hlave, stála únava

Príspevok v téme: Točenie v hlave, stála únava
Sasheena

Zdravím,
Mám 25 rokov, mám 171 cm a 125 kg. Áno uvedomujem si nadváhu a snažím sa ju znížiť. Ale trápia ma však dôležitejšie veci, Bola som u praktického lekára, kde mi odobral vzorku krvi, mám trocha zvýšený cholesterol a trošku znížené pečeňové testy(ako mala som mala problémy s pečeňou). Cukor, štítna žľaza všetko v poriadku. Lekár mi zmeral tlak a mala som vysoký 150/110. Každý deň si meriam poctivo a na pravej ruke mám okolo 130/95 a na ľavej stále nízky 95/75. Predpísal mi lieky na tlak a dovi. Taktiež som navštívila aj gynekológa, poriadnu menštruáciu som nezažila asi 3 mesiace, gynekologička mi povedala, že je to v poriadku. Som fajčiar krabička denne a niekedy aj viac mi nerobí problém. Stále som unavená a točí sa mi v hlave, pociťujem tlak v očiach (nosím okuliare)Už som si myslela či to nie je spôsobené aj nimi, kedže som nebola u očného asi 2 roky a len tak som si dala urobiť, kde bol lekár a len sa ma pýtal či vidím, to bolo všetko, nemeral mi očný tlak ani nič... Prosím Vás poraďte mi, aby sa mi netočilo v hlave, čo mám robiť?

berta.mala

pred dvomi rokmi som u jednej doktorky absolvovala test na potravinove intolerancie. pozor, nie alergie, lebo to sa zisti pomerne lahko. no a vysli mi niektore potraviny. tiez to nebolo lahke pre mna vysadit ich a uz sa ich ani nedotknut. a asi pol roka som sa na to odhodlavala. az som si jedneho dna povedala dost, isla som za nou naspat a dohodli sme sa na postupe - diete a liecbe. a vtedy sa vsetko odrazu zacalo zlepsovat. no nebola by som tomu predtym verila, fakt. za co vsetko moze naozaj nasa strava. len sme lenivy a pazravy a neni sme ochotny sa niektorych oblubenych jedal zbavit.

milli11

lulita,

Akoze nie je? Bola som u doktorky na preventivnej prehliadke. Vsetko bolo fajn. Nakoniec sa ma opytala na vysku a vahu a pri mojej odpovedi sa zhrozila: "Ved vy mate podvahu, viete o tom?" A hned na to, "Mala by som nejake tabletky, po ktorych by ste ziskali nejake kila."

A ja na, ze neprosim si ziadne tabletky.

pan d.

Hej, a zacni cim skor fajcit, to mas dalsich pat kil dole. Vidis, ze vsetko, co som ti poradil, je nenasilne:D take pohodove:D

pan d.

Ty musis byt riadna buchta, moja mila. Ser na nadvahu, hlavne, ze ti chuti. Sexom schudnes pat kil, bicyklovanim dalsich pat a este chod na prechadzky so psom, to mas dalsich pat. Ziaden velky zazrak, ale konecne si uvidis aspon prirodzenie. Ja som mal raz tiez taku nadvahu, ale to som funal jak prasa.