Kvasinky v stolici u 12 ročného dieťaťa

GoFruit

RNG ja si dovolim nesuhlasit s tym, ze PH s tym nema nic spolocne. PH suvisi so vsetkymi chorobami, ked skratka nemas acidobazicku rovnovahu v tele, mnozia sa plesne viry bakterie a nastupuju choroby. Nie som ziaden odbornik ako ty, preto s tebou nemozem debatovat na tvojej urovni, ale mam s tym vlastnu skusenost a ta je takato:
Pred par tyzdnami som dostala mykozu. Kedze som proti klasickym liekom, isla som prirodnou cestou. davala som si probiotika aj do posvy aj som ich jedla, vo vysokych davkach, stravujem sa velmi zdravo, cize stravu som nemala potrebu upravovat. Probiotika mi pomahali len kratkodobo. Urcite su potrebne to vobec nepopieram, ale len co som dala sodu bikarbonu, svrbenie prestalo v tom momente. TO bolo vecer okolo 18. Svrbenie sa vratilo v noci o 2. Dala som dalsi pohar sody bikarbony, odislo do rana. Rano som uz dala len pohar s citronovou stavou. Odvtedy ju pijem denne, svrbenie nemam. Skratka mne to pomohlo takto. Ale ja sa nestravujem bezne, som vitarianka a preto nebolo treba vela riesit. Mozno to beznemu cloveku nepomoze.
Len som ta chcela upozornit na to, ze netreba hned zavrhovat ph.

RNG

Grepovit nema ziadny podstatny ucinok na kvasinky. Ani citronova stava ani ziadne ine babske rady. Na to , ako sa zbavit infekcie candidy v crevach rychlo a ucinne pozri cez Google.sk pod rng candida.A musis pouzit vsetko a presne tak, ako je tam naspisane, inac tu kandidu v kratkom case nevyhubis a dieta sa s nou byde trapit dlhe mesiace, pricom mu to moze poskodit zdravie roznymi sposobmi, od neurotoxinov az po rozne organy, najma creva.
Takze tu sa nejedna len o zapal analneho otvoru, to je najmenej, to sa da pomerne lahko zlikvidovat napr kokosovym olejom s par kvapkami GSE(tj ziadny Grepovit, ale pravy GSE z NutriBiotic, ktory je na trhu uz vyse 25 rokov a miliony ludi ho s uspechom pouzili, kopie ako grepovit , grepostar a citrovital su neporovnatelne s ucinnostou praveho citricidalu)
ale o vazne zamorenie a podstatne znizenie imunity celeho tela, kedze spravne osadene creva probiotikami vyrabaju az 70% vsetkych obrannych latok pre telo, tj viac, nez je samo telo schopne vyrobit.

sharon stone

Dakujem za rady.Bielu muku a sladkosti sa snazíme zredukovat,aby ich mal čo najmenej,ale hned to pravdaže nejde tak rýchlo.Masté jedlá nevarim,takže s tým by problém nebol.Spominate upravit Ph pitim citronovej stavy vytlačenej do vody,skusim mu to davat,Okrem probiotik /berie tie na candidu pre zeny/ mu dávam i výťazok z grepových semienok Grepovit.Okolie konečníka ked uz ma velmi zapalené mu učinkuje len antibiotická mast.Ináč mu ho denne natieram vselijakými bylinkovými mastami,čo kupim v lekarni,ale nejako na tie potvory kvasinky neučinkuju.Zarazil ma i pristup lekarky,ktorá mu nasadila llieky proti kvasinkam,ale kedze ich vyzvracal,tak mu ani nemali času učinkovat a na kontrole nám povedala,ze máme upravit stravu a tým to skončilo..

RNG

Candidu si sami vypoestujeme, ked ju podporujeme cukrami, jemnymi mukami, skrobovinami a ked nepodporujeme jej protivahu, probiotika dostatkom roznych mikrovlaknin.
To treba praktizovat ale cely zivot, lebo crevna mikroflora sa da znicit za par tyzdnov, a s tym imunita ide do kelu.
Slane a mastne s tym nema nic spolocne, ani ph tela a v crevach. Ani jedno z nich nema na candidu ani probiotika velky ucinok.
Takze je to len zalezitost cukrov a na cukry sa rychle meniace sacharidy(glycemicky index)
a pre nas nestravitelnych mikrovlaknin, ktore su ale potrava probiotik.

GoFruit

No čo keby si mu prestala dávať jesť nezdrave veci ako sladkosti a rozne slané mastné veci. Zmen mu jedalnicek na zdravý. Kazdy deň mu vytlač citrón do vody niekolkokrat denne. Je potrebné upraviť mu ph. Musí sa proste stravovať zdravšie a to oveľa. Lieky na potlačenie kandidy nie su riesenie. Na zaciatok Ho posad do kúpeľa so sodou bikarbonou, hneď sa mu ulavi.