Prečo mi hovorí o kráse iných žien

Príspevok v téme: Prečo mi hovorí o kráse iných žien
Jaja919

Ahojte. S priateľom sme spolu krátko, 3 mesiace. Rozumieme si, je nám spolu fajn, všetko klape, až na jednu vec. Nechápem, prečo priateľ občas pri mne utrúsi poznámku na nejakú inú ženu, na ktorej obdivuje jej krásu. Napr. povie, že má krásne vlasy. Prečo mi to hovorí? Mne nikdy nepovedal, že mu na mne pripadá niečo pekné, že sa mu páčim ja či nejaká moja časť tela. Nie som žiadna misska, ale ani škaredá. Taký priemer. On potom tvrdí, že to myslel len zo srandy, alebo že ma chcel naštvať. Prečo ma ale chce štvať keď inak máme pekný vzťah a ja jeho neštvem? Nechápem. Máte podobné skúsenosti so svojimi chlapmi?

Deria

podla mna su to komplexy! a nie zriedkavo sa tak spravaju prave ti muzi, ktori maju peknu alebo uspesnu partnerku alebo sa sami nedokazali realizovat. okrem toho je to aj vec inteligencie.

Sejla

nechcem, aby to vyznelo kruto voči tebe, ale podľa mňa on je proste typický egoistický chlap, ktorý vyčíta žene, že nie je krajšia - lebo byť pekná je jej úloha - bezohľadu na to, aby sa vôbec niekedy vo svojom jednoduchom mozočku zamyslel nad tým, či je to v jej možnostiach, do akej miery to môže ona ovplyvniť a či ju také reči náhodou nemôžu raniť. Podľa mňa je to jeden z tých natrvalo nevyzretých mužov, ktorým bude najlepšie len pod papučou. V opačnom prípade bude trpieť žena.

Ektoplazma

No to je pekné hovädo, možno má fakt len taký debilný "zmysel" pre humor, alebo je to zákerná sviňa... ako sa hovorí, kto do Teba kameňom, ty do neho chlebom...mrazeným. Skús mu spraviť to isté nech vie aké to je :/

Jaja919

Keď som mu posielala tie fotky, samozrejme som mu napísala, že to logo som robila ja, vedel, že sa z toho teším a vedel, že od neho očakávam, že sa bude tešiť so mnou. Prečo takto reagoval? A potom mi napísal, že ma chcel naštvať. Ale prečo? Ja sa ho nikdy naštvať nesnažila, nikdy som mu neublížila, nikdy som pri ňom nechválila krásu či šikovnosť iných mužov. Predpokladala som, že keď ma miluje ako tvrdí, tak sa mi bude snažiť robiť radosť, a nie snažiť sa ma naštvať či rovno ponížiť.

Jaja919

Tak napr. posledne. Pracujem ako grafička a robila som o.i. jedno logo pre firmu, ktorá sa neskôr stala sponzorom golfového turnaja. Zákazník mi poslal fotky, kde bolo na spomínanom turnaji logo, ktoré som vyrobila vytlačené vo veľkom na tabuliach. Považovala som to za úspech a tešila sa z toho, v dobrej nálade som tieto fotky poslala aj svojmu priateľovi, aby som sa pochválila. A on mi na to napísal: "Má pekné blonďavé vlasy". Kukám na to jak sprostá, vôbec som to nechápala. Pýtam sa ho: "Kto?" A on že žena, ktorá je na jednej z fotiek ktoré som mu poslala. Pozrela som si ich znova, a skutočne, na jednej z nich je nejaká blondína, čo som si ja ani nejak neuvedomila, nevšímala som si ju, ale moje logo. Nechápala som, či mi tým chce niečo povedať a ako mám ja vlastne na to reagovať? Sama mám vlasy hnedé a nie sú zrovna moja pýcha. Mám ich veľmi jemné a žiaden účes mi nedrží. Mala som v pláne raz, keď budem mať viac peňazí nechať si ich zahustiť a predĺžiť. Ale k tomu som sa zatiaľ nedostala. Aj z tohto dôvodu to bol pre mňa ako úder pod pás, ja sprostá som sa tešila z úspechu a chcela sa o ňu s ním podeliť a naivne som si myslela, že sa bude tešiť so mnou. Moja radosť bola v momente fuč a ostali len pochybnosti: Nepáčim sa mu? Nepáčia sa mu moje vlasy? Keby mal možnosť vymeniť ma za takú, urobil by to bez váhania?

Ektoplazma

A povie že má krásne vlasy alebo že ich má "krásne zdravé a pristane jej odtieň", že je pekne nahodená alebo "pekne jej ladí opasok k topánkam", že má pekný kabát alebo "konečne na niekom vidím tohtoročnú kolekciu", že má peknú tvár alebo "tak pekne namaľovanú linku som už dlho nevidel"

lebo ak platí to, čo je v úvodzovkách, asi máme väčší problém :D :)))))))

Slecna A.

ono, mal by hovorit viac o tvojej krase ako o krase inych zien. Preco? Lebo to pohladi zensku dusu...preto. A potom je v absolutnom poriadku, ak sa obcas o dakej zene vyjadri, ze je pekna. Moj priatel to robi presne takto a vobec mi to nevadi. Lebo vidim, ze vzdy som na prvom mieste ja. Ale ak tvoj chalan robi taketo veci len z vypocitavosti a len preto, aby ta nastval, tak to vobec nie je v pohode.......to mate kolko rokov?