Ktorý bazár na kupu ojazdeného auta?

KuboMara

Haha to s tymi vexlakmi si vychytal :D 90% aut z talianska dovezenych bez historie a predavaju to ako topky garazovane.. Darex suhlasim rovnako, ti maju dohladatelne 80% aut slovensko, pripadne prvy majitel.. co je najlepsia volba. Ak ma auto 3-4 majitelov, kazdy ho opotrebuje inak a na aute to je naozaj citelne.

Swiftik

Ahoj, ja som brala Swift, 2007 rocnik v automateeee - ani nevies kolko driny zabralo automat najst a hlavne cakania.. nakoniec som kupila cez Darex, este v den ked som ho nasla na internete. Auticko ako aj bazar mozem doporucit, na to, ze som zena mali somnou trpezlivost :D

bonetka

Ja som kupovala v AAA z dovodu záruky a samozrejme dobrej ceny toho auta :) a mám ho stále a som spokojná s autom aj celkovo s AAA

wreck

ktory je seriozny neporadim, tiez by som to potreboval vediet, ale vyhol by som sa bazarom aaaauto a darex. kolko hrozostrasnych pribehov je o tychto dvoch na nete, je zarazajuce. neznamena to, ze sa tam neda dobre kupit, ale to riziko je, aspon pre mna, prilis velke.

asi by som skor kupoval od sukromnej osoby, nechal preverit ci auto nie je v exekucii a technicky stav v mojom servise a pravnikom nechal naformulovat kupno-predajnu zmluvu.