Sex a frustracia

Príspevok v téme: Sex a frustracia
Peter_S

Pekny den prajem,
uz dlhsi cas ma trapi problem. S priatelkou sme skoro 5 rokov, a samozrejme ze spolu aj zijeme sexualne. Ale problem je nasledovny. Sex je velmi velmi kratky. Ked ideme misionara, tak parkrat zasuniem(6-10x) a je to. Ked skusame na konika, tak je to nieco podobne. Toto su asi dve polohy ktore praktizujeme, pretoze ine ani nestihneme spravit, a ani pri tych dvoch sa to neda uzit. Partnerka nezazila ani raz orgazmus pri sexe, ale vlastne ani si ho nikdy poriadne neuzila, kedze je to rychle. Som dost z toho nestastny, lebo ked sa ona zacne dostavat do toho ja uz davno som hotovy. A takto je to na pravidelnom poriadku, pocas tych 3 a tristvrte roka, co spolu sex. zijeme. Ona povie, ze jej to neprekaza, ale isto jej to prekaza. Podla mna sex so mnou az tak rada nema, i ked vzdy povie inac.

uziop

kup si ovsene vlocky a kazdy den rano (pripadne aj vecer) zalej salku vlociek z horucou vodou a do toho podla lubovole (citron,med,hrozienka,pomlete lanove semiacka,atd atd) ale moze aj ste pomlete vlokcy....zaklad pre vydrz je ovos,to da rozum,ziadne medikamenty,farebne pilurky za drahe peniaze netreba

Peter_S

to sipka_a: viem, ze vztah nie je o sexe, ale o inych veciach, ale tak dost to cloveka stve, ked chce nieco urobit a nemoze.(uspokojit partnerku, alebo dopriat jej dlhsi sex). Ja svoju priatelku lubim, a vzdy jej urobim orgazmus rukou alebo ustami(pokial teda chce, pretoze niekedy sa stava, ze po sexe ju to tam dole stipe a nema chut na nieco ine, tak vtedy ju nerobim).
isto by som nenechal partnerku len tak bez orgazmu :)

sipka_a

Peter_S.

mam za sebou (pred sebou) rovnaky vztah. Sme spolu 6 rokov, a partner sa takisto urobi do jednej minuty, po par tahoch a uprimne, nikdy mi to nevadilo, nakolko to vykompenzoval oralom, prstami a pod., cim som orgazmus dosiahla. Ale o to ani nejde, staci, ked tvoja priatelka od teba citi, ze ju milujes, tuzis po nej, snazis sa situaciu riesit, a v pripade, ze predsa len nejde, tak aspon kompenzovat alternativnymi metodami, cim ju dovedies k uspokojeniu.

Nie je nic horsie, ako ked sa priatel skoro urobi a potom kasle aj na priatelku. To je zabijak! Aktualne zazivam takyto sex, ale svoju krizu vo vztahu tu teraz nechcem riesit. Podstatne je, aby si si uvedomil, co robi zenu stastnou.

Nikto nie je dokonaly, mame svoje chyby, je to prirodzene. Ten tvoj problem podla mna ale nie je trvaly, mnozstvo mladych chlapov tym trpi. Klucom je sexovat co mozno najcastejsie. A samozrejme praktizovat druhe kolo, ked to prve nevyjde. Resp. sa urob v sprche a o hodinku dva chodte na sex,... zarucujem, ze to bude trvat aspon o chvilku dlhsie, ked nie viac.

A hlavne nezabudni davat partnerke pocit, ze ju milujes a tuzis po nej + rob vsetko, co ju robi stastnou a skus co som ti poradila, ...

lobogo

neskusal si zbehnut za sexuologom/urologom ? Ocividne chces problem vyriesit a mozno by ti vedeli pomoct. Vacsinou to byva psychickeho charakteru a da sa to v pohode zmenit, vraj na to predpisuju antidepresiva. A hlavne sa nepodcenuj a hlavu hore, sex sice hra dolezitu ulohu v partnerskom vztahu, ale priatelka s tebou urcite nie je len kvoli tomu a ceni si na tebe ovela vyssie hodnoty. Verim, ze coskoro svoj problem vyriesis ;)

Mimulus

Nie sú to lieky priamo na výdrž ale podporné a nemám so žiadnym z nich skúsenosť takže asi Ti veľmi neporadím.

Peter_S

Tak, ked je niekto neschopny co ine moze ostavat? predpokladam, ze ani jedna z vas zien by neboli nadsene z takeho partnera a po urcitom case by ich to aj preslo, keby sa to opakovalo. Nemam pravdu?