Zamilujem sa ešte niekedy?

Príspevok v téme: Zamilujem sa ešte niekedy?
nevediaca

Ahojte..myslíte, že sa človek dokáže ešte niekedy zaľúbiť keď sa v živote niekoľkokrát sklamal? Keď bol veľmi a hlboko zamilovaný??? Mám len 23, no chýba mi spriaznená duša, aj keď som celkom spokojná sama, no s láskou je všetko krajšie a baví ho robiť všetko, aj úlohy a prekážky sa potom prekonávajú oveľa jednoduchšie...a posledné sklamanie ako keby vo mne niečo zanechalo a neviem sa preorientovať na nikoho iného..a keď tak pozerám, všetci chlapi podvádzajú..majú vzťahy a ako keby nič, píšu a flirtujú s inými, čo sa v dnešnej dobe dá v pohode vykonať a zakryť...ja fakt strácam nádej, že raz príde nejaký princ na bielom koni...niekto, kto by ma okúzlil, niekto, koho by som okúzlila ja a vzájomne by sme si aj vyhovovali a boli verní...znie to, že je to tak málo a pritom je to tak veľa...neviem ani kde by som mohla vôbec niekoho stretnúť, diskotékové typy nechcem a v našom meste už poznám asi každého, je to malé mestečko...:(( ako to je? radšej chodiť s niekym s rozumu?

harmony

Zdravim nevediaca, Skusim napisat aj ja svoj nazor.

K napisanemu :
"...všetci chlapi podvádzajú..majú vzťahy a ako keby nič, píšu a flirtujú s inými, čo sa v dnešnej dobe dá v pohode vykonať a zakryť..."

Ano, a je to casto krat az absurdne. Osobne som tomu tiez nerozumel, dnes viem, ze odpoved je jednoducha - tak ako len cast ludi sa dostane na najvyssie miesta, alebo sa stane vedcami, myslitelmi, tak isto je to aj s citmi - vela ludi ich ma na uplne inom leveli ako Ty. Tzn., aj ked budes o svojom rapeni hovorit inym, len malokedy zbadas pochopenie. A to iste sa vztahuje aj na to, "ci este najdes niekoho". Uprimne? Tazko, ale urcite ze ano. Ale ako na to, prosím, neziadaj odomna, pretoze toto je vec, u ktorej jednoznacne nefungujú plány, vedomosti, nejaké rady a pod. Bud toho cloveka donesie doslova osud alebo eee. Ale áno, je sanca ze príde. Len ten cas bude dlhsi, pretoze kvalita sa hlada tazko :-)

"...ja fakt strácam nádej, že raz príde nejaký princ na bielom koni...niekto, kto by ma okúzlil, niekto, koho by som okúzlila ja a vzájomne by sme si aj vyhovovali a boli verní...znie to, že je to tak málo a pritom je to tak veľa...neviem ani kde by som mohla vôbec niekoho stretnúť, diskotékové typy nechcem a v našom meste už poznám asi každého, je to malé mestečko...:(( :::"
Hihi, verím, ze ten princ príde, a Ty sa budes potom smiat pred zrkadlom, ze ten princ je úplne iný, ako si si predstavovala, a ze ten clovek, ktorého milujes a on Teba by Ta v zivote nenapadol, ze ho budes milovat. :-)

"...ako to je? radšej chodiť s niekym s rozumu?..." NIE NIE NIE!!!! Samota je sviňa ale NIE. Výsledkom je ešte horšie peklo a závora, ktorá Ti MOŽNO nedovolí rozvinúť v budúcnosti vzťah s tým pravým.

Mimulus

nevediaca to nebolo myslené tak ako si to asi pochopila.

ako príklad Ti sem dám pár riadkov z mojej ešte stále nedopísanej knihy:

,, Predstavte si malé dieťa ako sa hrá s najobľúbenejšou hračkou, zrazu mu spadne na zem a pokazí sa, dieťa ju však zodvihne a hrá sa s ňou ďalej. Potom príde niekto kto mu tú pokazenú hračku vezme a dá mu úplne novú a funkčnú. Lenže to nie je tá obľúbená a tak dieťa stršne plače. Je mu za hračkou smutno no musí si pomaly zvykať na tú novú. Keď už na tú prvú zabudol tak si predstavte, že mu vezmú aj túto a dlho nedostane žiadnu. Potom keď po pár mesiacoch dostane zase novú už vie ( cíti ), že to príde zase a vniekto mu ju vezme - akceptuje to ako fakt. Neskôr sa už na tú hračku tak citovo nenaviaže a keď mu ju vezmú vôbec neplače,,
No toto bol len príklad, predstavte si to s prvou láskou, prvým zamestnaním, prvým skutočným priateľom!

Mimulus

,,princ na bielom koni?,, - nie nič také v dnešnej dobe neexistuje, no čo je najhoršie ľudia prestávajú po všetkých sklamaniach a láskach ktoré už mali milovať. Skutočná láska už existuje len u toho, kto ešte zamilovaný nebol!!! Poviem Ti to takto čím viac partnerov máš za sebou tak tým viac miluješ rozumom. Ja som naposledy miloval keď som mal 14 rokov. Áno je pravda že som miloval aj potom ale už to nikdy nebolo také ako vtedy. Skús namiesto hľadania princa nájsť Shreka na oslíkovi a všetko bude ok. Vieš šťastie si nekúpiš a pamätaj nato, že už nikdy nebudeš milovať až tak... A ešte po sklamaniach ver mi.