Polycysticky vajecnik a ziadna menstruacia

Príspevok v téme: Polycysticky vajecnik a ziadna menstruacia
verila

Dobry den. mam 28 rokov a prvy krat nemam menstruaciu uz druhy mesiac. U lekara som bola pred troma mesiacmi, dal mi vyvolavaciu injekciu, menzes prisiel a potom zase dva mesiace nic. doktor vravel ze by som mala brat hormonalnu antikoncepciu, ale ja to nechcem. podla vas je to nutne? ine lieky nezaberaju? vravel ze mam polycysticky vajecnik, hrozi mi neplodnost? on ma strasil, ze ano. dakujem za odpovede co maju s tym skusenosti

RNG

Kabel, Linus pauling sice oficialne zomrel na rakovinu prostaty, asle to uz mal 93 rokov a pitva nebola urobena, tj ani to nie je potvrdene. Nuz ale v 93 rokov, z tak preplnenym zivotom, nediv sa ze zomrel, nikto tu nie sme naveky.
en.wikipedia.org
Nuz ked je uvadzanie roznych inych lekarskych nazorov a faktov brane niekym za osocovanie, pretoze ostatni lekari s tym nesuhlasia, budiz.

acqb

kinga, uz si poradila, takze mozes byt spokojna. A llek len reaguje na vypady RNG, ona ho nikdy v zivote neprovokovala osocovanim ako on ju.

Kinga31

aj ja som vyskúšala Vila Rosu, obsahuje Diosgenin 100 mg v jednej kapsule. Mne tiež pomohol. Dávkuje sa 2x1ks...

Kinga31

Kabel, Ilek, RNG nemyslite si, že namiesto dobrých rád rozdávate častušky sebe a lekárskej obci? Fórum je o niečom inom...

kabel

Nepoznam u nas jedineho lekara, ktoreho by prenasledovali kvoli tomu, ze pije rybi tuk, alebo uziva vlakninu...absolutna hlupost. A to, ze ta udajne sleduju a vymazavaju-to nie je kvoli doplnkom, ale kvoli tvojmu patologickemu prejavu.
A Pauling, pokial viem, zomrel na nador..

- mira

Štatistiky hovoria jasne : iatrogénne choroby = choroby podmienené lekárskym zásahom /ožarovanie, lieky, operácie, atď./ sú na 3. mieste v príčinách úmrtia .

llek

Fuha rng, tvoje monology naberaju na obratkach,najviac sa mi pacia tie formulacie typu "moje lekarske zdroje". Tebe uplne chyba spatna vazba, casto vobec nepostrehnes, ze kym ty zivo vypisujes, autor prispevku ci dotycny co ma problem uz davno z temy zmizne.

RNG

Inac tam som si daval extra pozor, abu to boli priemo navody od roznych znamych lekarov, z ktorych nperiodik som to vycital a vystrihasl som sa uplne svojich vlastnyc komentarov a skusenosti okolo toho. A aj tak ma vymazali, najprv "kvoli gramatike a dlznom a makcenom", samozrejme druhym sa to prepaci, potom neskor bez akehokolvek dovodu, a so spiatocnou platnostou vsetky moje prispevky.
A to este drzo tvrdia, ze to je slobodne forum....

RNG

Tak a podarilo sa mi stym systemom predsa len vybabrat a napisat co chcem. Mozno uz o rok sa to nebude vobec dat, lebo ako "neziaduceho" mi znemoznioa pristup na internet, tak ako ma napr vyradili a kompletne vymazali zo zzz.sk
A podla teba to je iste len nahodne, a nie zamerne.
A tam so nepovedal ani jedno jedine slovo proti lekarom, len som tam daval alternativne navody, ako adresovat rozne problemy. A to bolo pre "slobodne" forum vedene lekarskym priemyslo velke NONO.

RNG

Inac mnohokrat som tu spomenul, ze bezni lekari su skor obete tohoto systemu, nie iniciatori, tj osobne za vsetko zle zodpovedni. Oni len predpisuju lieky a vysetruju, ako sa v skolach naucili. Problem su ich ucebnice,ktore su pisane jednostranne na podporu medickeho priemyslu a nie na liecenie pacientov. A mnohi z tych lekarov to uz tusia, preto napr onkologovioa na 95% predpisu rakovinnym pacientom chemoterapiu a sami ju na 70% odmietnu na sebe