Hľadám dobrovoľníka z BA. Kto by vedel pomôcť pre dobrú vec?

Príspevok v téme: Hľadám dobrovoľníka z BA. Kto by vedel pomôcť pre dobrú vec?
ja1234567

Hľadám tu nejakú osobu, ktorá disponuje autom a je z Bratislavy a bola by ochotná obetovať sa pre dobrú vec.
Ide o to, že by som potrebovala odviezť zopár vecí do Krízového centra Brána do života, je to centrum pre týrané ženy a deti, ktoré sú v núdzi. Písala som im mail, povedali že dary príjmu lebo ľudia, kt. tam žijú majú obmedzené finančné možnosti.
Včera som nachystala všetky veci, ktoré im chcem venovať, ale problém je, že je toho veľa a neodnesiem sa. Vedel by niekto pomôcť, že by to naložil a odviezol to tam? Nachádza sa to na Medvedovej ulici 4, je to zastávka za Ekonomickou univerzitou. Príp. ak chcete, môžte si naložiť aj svoje veci a odnesme to tam všetko pod jedným.Ja som z BA- Nove mesto.
Ak by sa našla nejaká dobrá duša, prosím hádžte sem mail, ja sa vám ozvem.
Dakujem :-)

panča

tak nech nezostaneme hnusni blavaci :))). byvam vo vrakuni, takze k Tebe nie je problem...do petrzalky je to kusok, takze nie je problem. Len teraz casovo -ak sa to da cez vikend. nie je problem. Cez tyzden -to sa budeme musiet dohodnut.

emine@atlas.sk

slnecnica

Ja ti síce neviem pomôcť s odvozom, ale to krízové stredisko má určite nejakých zamestancov, kt majú auto, možno služobné auto, ktoré využívajú pre prácu v teréne, tak sa ich na to spýtaj a dohodni sa s nimi.