(RNG) Akné a uhry..

beautician

presne tak utekaj ku koznej inak ti mozu po akne ostat nepekne jazvy,akne je vec hormonov a u chlapcov casom vymizne sponntane v dospelosti ale jazvy neodstranis.V prvom rade by som vyhodila tu kozmetiku lebo to je sajrajt sam o sebe.Je dobre ze zdravo zijes to je plus,ale kozny doktor dokaze najst vhodne riesenie na upravu a preveciu jazvenia.je to dlhodoba liecba to si treba zapamatat a striedanie kozmetiky vam nepomoze.iba pleti uskodite.trpezlivost...

kikarika1

maria7513 - máš s prípravkom Derminax skúsenosti? Ja som už po 30-tke, síce už vyrážky našťastie nemám (v puberte som mala miernu formu akné a mierne mastiacu pleť), ale aj tak mám pleť škaredú - rozšírené póry (vyzerá to ako keby som bola vyhádzaná, ale pritom nie som, sú to zanesené póry a vlastne povrch pleti vyzerá nerovný, nie je hladký). Môže fungovať Derminax aj na takýto typ pleti? Na akékoľvek chemické zasahovanie do pleti sa bojím ísť (mikrodermabrázia, chemický peeling a pod).

Fleur-de-lis

tabletky na akné = ďalšia chémia do tela.

Akné a upchaté póry so výsledkom toho, čo sa deje v našom vnútri.
Len veľmi málo ľudí dokáže stráviť lepok a mliečne výrobky. To by sa malo vylúčiť ako prvé pri liečení akné. A potom variť čo najmenej na olejoch a ak tak kokosový olej, ktorý je stabilný aj pri vyšších teplotách.

Treba odstrániť príčinu akné a nie len liečiť prejavy.

RNG

Nikdy som si nie 100% isty s radami co tu davam, ale su lepsie, ako ine, o tom som dostatocne presvedceny.Inac by som tu nebol.
Rozhodne som proti pouzivaniu skodlivych chemikalii na kozmeticke ucely ale blokovanie DHT (dihydrotestosteron) neznamena nevyhnutne znizovanie hladiny testosteronu a inych androgennych hormonov.
Prave naopak, blokovanim tvorenia sa DHT mozes zvysit hladinu testosteronu, lebo DHT sa z neho tvori, cim ubuda testosteron.

hjkl

chod ku koznej!!! necakaj ze sa to zlepsi samo! moj brat ked mal okolo 15 tak mu velmi pomohol zineryt, je to na predpis. vela stastia.

dpk

lukiinek, ako 15 rocneho teenage ta varujem v tom , aby si nejak skusal blokovat DHT hormony.

ak ti totiz zalezi na tvojom zdravom muzskom vyvine...tak vec, ze blokovanie DHT a este k tomu umyselne, moze negativne ovplyvnit rast penisu, semenikov, ochlpenia tvare...

ak ti nezalezi na zdravom vyvine tychto casti, alebo si myslis ze uz sa ti ukoncil, tak ...odpoved poznas.

z pozicie laika ti ako mlademu chalanovi neodporucam akymkolvek sposobom blokovat tak dolezite muzske hormony.

to RNG: ako klaniam sa pred tvojimi znalostami a obdivujem tvoju ochotu, naozaj. je to obdivuhodne. no musim sa opytat... si si svojimi radami vzdy isty nez ich pises konkretnej osobe??? sila ti poviem co si prave poradil 15 rocnemu chlapcovi...aby masivne blokoval aktivnu formu jeho muzskych hormonov.

RNG

Zialbohu odstranenie skodlivych tukov z tela nie je tak lahko, ked si si ich zhromazdoval dlhe roky a tuky celkove sa skladuju, a neodburavaju lahko, to je nasa rezerva na "horsie casy" Takze odmorovanie od nich je dlhorocny proces, kde sa vyhybas vsetkym priemyselne pripravenym jedlam, spalenym tukom a olejom, co nie su oznacene panenske.