Roaccutane

Príspevok v téme: Roaccutane
roaccutane

Roaccutane beriem 11ty deň, ale zatiaľ sa mi to len zhoršuje, kedy môžem očakávať zlepšenie???? Robí mi to veľký problém, musím chodiť do práce, aj keď najradšej by som z domu ani nevyšla. Už neviem podávať žiadne výkony, je to veľmi zlé. Prosím tí ktorí akné nikdy nemali, nech nepíšu svoj názor, lebo nevedia pochopiť, ako to vie dať psychicky dole človeka. ďakujem

Roaccutane

RNG daj pokoj už s tým, nič z toho, čo preferuješ na svojich fórach mi nepomohlo, to všetko pekne znie, čo píšeš ako prírodne pomôcť svojmu telu, avšak v skutočnosti to má minimálny efekt na moju tvár, možno všeobecne pre moje telo a pre obnovu mojich buniek prináša pozitíva, ale pre akné minimálne!
Akné má 14 rokov, už 6 rokov som na bylinných prípravkoch, môj jedálniček je dosť obmedzený, žiadne konzervované jedlo, umele ochutené jedlá, čerstvá zelenina, vylúčenie jednoduchých cukrov, bielej múky, a mohla by som menovať ešte hodinu, žiaľ efekt žiadny, teda ako som spomínala pre moju pleť!! Moje telo je zdravšie, ale s mojou pleťou to nemá žiadnu súvis,,,,
Možno pre niekoho sa uľaví, ak začne zdravo žiť, hlavne takým, ktorý majú skutočne zamorené telo, vidím, čo jedia moji kolegovia, žiadnu zeleninu, len vyprážané jedlo, umelo dochucované jedlá, čistý cukor, biele pečivo, margaríny na tonu,,, tak sa nečudujem, že ak sa im z toho svinstva spraví akné,,,, a potom náhodou trošku zmenia stravu plus nejaké vitamíny a bylinné prípravky pre rýchlejšiu regeneráciu buniek a sú potom milo prekvapený, že sa im vyčistí potom pleť, to je jedna tvár tvojho presvedčenia RNG.
Ver mi, po 14 rokoch žiadneho sebavedomia, mám dosť chodiť tak medzi ľudí, že sa cítim neupravená, špinavá, tvár ma po vyrážkach bolí a je mastná lepkavá, na to sa nedá zabudnúť, viem o tom cítim to v každej chvíli.
Tie tvoje RNG rady si nechávaj pre ľudí čo do seba trepú nekvalitnú stravu!

RNG

Roaccutane/isotretinoin je skodliva zamorujuca chemikalia. Takze sa nesmies divit, ze ti skodi. V USA ju uz zakazali, a je vyse 100 000 podanych zalob za poskodenie zdravia.
Ovela menej skodlive a roznako ucinne je brat nie chemicku nahrazku, ale pravy vitamin A vo forme retinol palmitate a davkach 20 az 50 tisic IU.
Ale aj to nie je zdrave, lebo to potlaci vylucovanie tukov a dokonca aj cinnost zliaz, tj sprevadzane je to suchou praskavou kozou, nedostatkom slin a slz, praskanim peri, a niekedy dokonca aj nedostatkom crevneho mazu, tj moznostou vytvorit problemy na crevnych stenach. Ale aspon ze stacia mensie davky, a je to prirodna latka, ktorej nadbytku sa telo vie po case bez problemov zbavit a s podstatne menej skodlivymi ucinkami, ako isotretinoin.

Isotretinoin nie je odmorovac tela, ale naopak, chemicke zamorenie a latka, ktora pracuje proti vylucovaniu=odmorovaniu tela.

[zruseny16]

to preto, že sa snaží telo zbaviť toxických látok, treba vyčkať. Mala som jedne čas akné, a brala som tiež toto, vyzeralo to nedobre, ale iba nejakú dobu. Skús vydržať. Drž sa