Hanbim sa za seba

Príspevok v téme: Hanbim sa za seba
rosalginka

Vzdy ..hlavne ked som s priatelom, neskutocne sa za seba hanbim. Hlavne ked ideme do spolocnosti alebo ked mi povie ze nas videla jeho kamoska a ze som .... ja mu vstupim do reci a nechcem pocuvat co ostatní hovoria o mne ... .
Citim sa tka bezmocne, menejcenne .
Moj partner si zasluzi sebavedeomu zenu a nie mna. Preco sa za seba tak hanbim ? Neviem...

rosalginka

neviem ci sa s nim chcem rozist, niekedy som s nim stastna inkedy nie :D :( niekedy ked ho potrenbujem tu nie je ... vrr

rosalginka

nuz mam mykoticku infekciu a gardnerellu dnes mi to bolo povedane druhym lekarom .
Chcem aby vedel co mi je aby som sa s nim nemusela potom stretnut a vysvetlovat mu ...no a mozno ze to jetake pomyselne ze ked sa vlyiecim necham ho budem sama. a nebudem furt premyslat pri kazdej navsteve lekara na to co sme robili,nebudem mysliet nanho. Ta choroba je tu uz dlhoa mna to psychicky depta.nemozem sa toho zbavit .
Ano sejla !!!! mozno to bol nieked yobdiv ,...ja neviem co teraz k nemu citim , urcite vdacnost a take prkpotiny a urcite som nikdy nikoho tak nelubila a niekedy si myslim ze to je uz prec a to co je teraz je kamaratstvo s vyhodami . mne sa zhnusil sex , aj pre tu chorobu i ked to je s nim dobre -...

xxy

mne sa zda rosalginka, ze to nemas v hlave celkom ok. ak mu chces dat kopacky, tak daj, vyliec si dole ten sajrajt a zbytocne nerob stresy.

marek183

Ked ti dava najavo, ze sa hras na ovcu, ze by chcel mat z teba nejaku lekarku, pravnicku alebo herečku a pod. veci, tak sa nediv, ze sa citis pri nom, tak ako sa citis. Zamysli si, ci lubi naozaj teba alebo nejaku iluziu, ktoru by z teba chcel mat.

Sejla

rosalginka chytila si sa do pomyselnej pavučiny a on ťa vyciciava. Vždy, keď chceš od neho odísť, pritiahnu ťa naspäť nitky, ktorými si k nemu zamotaná. A vysvetluješ si to tak, že ťa k nemu ťahá láska.
To, že si čakala, kým sa vyliečiš, nemá žiadnu logiku. Ono je možné, že pri ňom sa toho "sajrajtu" zbavíš ťažšie, lebo to na seba vzájomne prenášate a nemôžeš takému človeku veriť ani to, či ťa stále nepodvádza a tým pádom by mohol roznášať ďalšie choroby.
Poznám tieto typy - ja by som nemohla s takým stráviť ani jedno rande - vycítim už na prvý dojem, nemôžem ich vystáť, je mi nepríjemné, keď musím s nimi jednať, lebo na nich často platí len rázne slovo, snažím sa im vyhnúť. Zvláštne ale je, že u mnohých iných ľuďoch vzbudzujú rešpekt, dokonca obdiv.
Tebe asi pomôže len jedno - naber v sebe čo najviac sily a na jeden raz pretrhni tú pomyselnú pavučinu a utekaj čo najďalej.

arriva

Prosím ťa, vysvetli mi ako si logicky postupovala pri tom rozhodnutí najprv sa vyliečiť a potom sa s nim rozísť lebo tomu nerozumiem.

rosalginka

Sejla : napisala som ti tu body podla toho linku co si tu dala . V tychto bodoch sa zhoduje : 1,2,4,5,6,7,8,9,11,13,14,15,16,18,19,22,23,24,25,28,29. Ja chcem od neho odist ale mam zdravotne gynekologicke problemy za ktore moze aj on perniesol na mna nejaky sajrat a neviem sa toho zbavit uz vyse roka... ja som si povedal aze ked sa vyliecim tak mu dam zbohom . Hm a ale bude to tazke , bol a je pr emna vsetkym ale o to predsa manipulatorom ide . A vies co ? :) ze ja si aj viem povedat preco s nim mam byt apreco nie ale jednioducho ja to neurobim... a neviem , preco . toto ma stve

Sejla

Milá rosalginka, s určitosťou sa dá hovoriť o manipulátorovi, ak sa zhoduje čo i len v 10tich bodoch, nie to ešte v polovici. Utekaj od neho čo najrýchlejšie, takí ludia nemajú radi nikoho a patria do psychiatrického ústavu, bohužial väčšinou tam skončia ich obete, nie oni.

rosalginka

Sejla- taka polovicka mozno tristvrtina nanho plati dalo by sao tom polemizovat. Ano som submisivna , ale viem si aj povedat svoj nazor alebo sa nastvat a nedzvihat telefon . Som pol na pol. asi spolu fakt neladime. A psychologa to nie , ja to musim riesit sama , viete o tom ze psycholog vam rozbije vsetko a potom postupne vas len postupne sklada od znova ? Ja som mala a aj teraz mam psychologiu na skole tak nieco o tom viem :)Ale vie sa aj ospraveldnit , len on potom robi tie iste chyby znova , to su naozaj vsetky muzi taky ? co ak si nikoho nenajdem uz :(

orol

Po riadnom pridaní príspevku som sa vrátil čípkou spätne dozadu a tu je výsledok- AKO VŽDY. Príspevok "naskočí" týmto spôsobom znovu, teda je dvakrát. Ale to už je práca admin., aby s tým nieťo urobili, vďaka.