Priatel u mna nechcel prespat

Príspevok v téme: Priatel u mna nechcel prespat
suprax

ahojte.. stala sa mi take vec..
niekedy mam take dni ked jednoducho nechcem byt sama doma, nechcem sama zaspavat, proste niekoho pri sebe potrebujem a je mi strasne smutno,,
dva krat za 5 rokov som v takejto situacii poziadala svojho priatela ci by u mna neprespal.. (a v poslednej dobe ho nevolavam, on sam pride, nenutim ho) .. ale ked som sa ho dnes spytala ze ci by chcel u mna spat tak povedal nie. ja som uz vedela ze nemam pokracovat v teme lebo bude zle.
vecer som bola smutna a spytal sa ma ze co mi je, tak sme sa vratili k tej teme.. len som zopakovala ze mi je smutno a bola by som rada kebyze je dnes somnou. fakt som chcela byt s nim. on sa nahneval ze ho nutim a uz mam byt ticho, ze povedal ze nejde a hotovo, ze mu to nevyhovuje a nechce sa mu...
ja som si len stala za svojim, a hovorila ze je to podla mna sebecke (kebyze nemoze ist lebo je chory alebo ma nieco dolezite)..
ja sa prenho obetuvavam stale, vsetko co chce sa snazim aby mal aby bolo.. ja len raz za cas potrebujem jeho oporu, byt s nim a hned ho nutim, obmedzujem...
vas chalan sa na toto tiez hneva? mne sa len zda ze by mohol byt trochu empaticky a obetavy...
alebo prehanam?

Bandolera

Este dodam, ze ale my sme spolu boli kazdy den a mal taky nazor, ze tym padom je zbytocne aby sme jeden u druheho prespavali (alebo to bol skor nazor jeho matky :-D)

Bandolera

Ahoj, aj mne toto robil moj prvy priatel. Hrozne ma to tratrapilo... Raz mi pri takej situacii rupli nervy (hrozne sa ma to dotklo, lebo videl na mne ze mi bude hrozne chybat, ked odide). Odisiel a ja som sa mu potom ale tri dni neozvala... este sme to spolu tahali asi rok, ale citila som, ze si ma nevazi a svoj vztah si predstavujem inak. Rozisli sme sa, sice to bolelo, bol to moj prvy, ale tiez som vedela ze nechcem aby bol aj posledny... Vela stastia, snad si ten tvoj uvedomi co pre teba znamena a zacne ti to opatovat ;-)

Marcel915

Ja mám tiež podobný problém, priateľ príde, ale mám pocit, že len na základe môjho doprosovania a potom sa stáva, že neprespí. Aj keď nemá nič dôležité na práci... Vlastne nemá nič na práci. V noci?

Mám teraz ťažšie životné obdobie a potreboval by som cítiť jeho prítomnosť, vždy keď sme spolu sa cítim lepšie.

Keď mu to poviem, že som nešťastný keď večer odíde prespať domov. Mi hovorí v zmysle, že by som mal byť rád, že vôbec príde. Ja som rád, ale ako hovorím, toto jeho správanie ma trápi a cítim sa preto osamelo. On akoby nevyhľadával čas kedy môžeme byť sami v súkromí. Veľmi ma to trápi, hlavne preto, že ho veľmi milujem a ak to bude niekedy možné chcem si ho vziať.

Aký postoj mám zaujať? Myslíte si, že som hysterický?

Kongescia

A nie je nahodou problem v tom, ze nechce s tebou byvat pred svadbou aj vratane prespatia z dovodu nabozenskeho? (Ma to zaujima aj ked tema uz ma nejaky ten vek). Mozno je to uz bezpredmetne a ste od seba alebo kocikujete kazdy jedno dieta :).

JahO_Odka

Prepáč za premieru úprimnosti... ale keď takto hĺbaš nad každou kravinou (áno, kravinou), tak ho chápem, že počas tvojich nálad a stavov proste hodí spiatočku a nechce s tebou stráviť večer, tobôž noc. Je tam toho... proste nemal náladu. Každému sa stáva.
A keď je k tebe vulgárny? To by som netolerovala. Vôbec. Máte z môjho uhlu pohľadu divný vzťah.

Mimulus

No už som čítal a keďže do tohto vzťahu nevidím a nepoznám ani Teba a ani jeho tak by bola moja rada od veci. Vinea Ti to dobre napísala môže to mať tisíc dôvodov. Ale to, čo som napísal predtým platí :)

suprax

Vinea dakujem, ja viem...
Pan d. Necakam ze chlap by toto pochopil. Ide o to ze aj ked sa mu nechcelo a neviem co tak sa mohol obetovat pretoze ja som to potrebovala ...tak isto ako ked on nieco potrebuje tak sa obetujem ja. Nevyhadzujem mu to na oci ale asi nejaka rovnovaha by mala byt...
Ja som len chcela vediet ci je to normalne ze su chlapi taki sebecki...
Ja viem,je u mna casto ale len preto lebo mu to tak vyhovuje,ze skoro rano niekde musi byt alebo neskoro vecer sa mu nechce cestovat.mam pocit ze skoro vzdy ked u mna spi tak len preto lebo mu to tak vyhovuje.

vinea

Jaj....on je takto k Tebe blbý?? Agresívny, nadáva Ti atď??
Hm....a si odkázaná na takýto vzťah?
Tak mne ešte nikdy nikto z partnerov takto nepekne nepovedal a to teda pri mojom hviezdnom znamení :D aasi dokážem aj mŕtvolku "oživiť" ;)
No podumkaj...lebo ak je čil takýto, tak neskôr...atd atd, veď Ty vieš