Kalcifikát na mozgu

Príspevok v téme: Kalcifikát na mozgu
salamonder

Poprosil by som niekoho o preklad lekárskej správy z CT vyšetrenia mozgu. V CT scanoch supra a infratentoriálne bez evidentných známok čerstvých ložiskových zmien denzity. Bez známok hemoragie. Kalcifikát falx cerebri frontálne v. 13x6mm. KS symetrický, nedilatovaný, bez presunu stredočiarových štruktúr. SAP voľné.

Vopred ďakujem za vystetlenie tých kopy pre mňa cudzích slov :D ... Aká je liečba toho kalcifikátu ... sa to chirurgicky odstraňuje alebo nejako ožaruje alebo čo to je vlastne ? ...

kabel

A uved, ktorym slovom som ta urazila, nie je tu ziadny vulgarizmus, nic podobne. Podla mna potrebujes pomoc, ale samozrejme ty si to nikdy nepripustis, pretoze to je tiez charateristicky rys tejto odchylky od normalu.

kabel

RNG, ja by som v prvom rade na tvoju prednasku nikdy nesla a urcite by som navstivila prednasku niekoho normalneho, kto je aspon trochu pristupny kontruktivnej diskusii. To ty evidentne nie si. A to, ze si prednasal na VS, to ta ma akoze ospravedlnit? A co ak aj ja prednasam na VS?
Ale dakujem za kompliment, ze som mlada ako nejaky fafrnok:-D Rada budem dusevne mlada co najdlhsie.

RNG

Kedze lekari, ktorych tu citujem, tj ich metody a prostriedky, maju velky statisticky uspech, ja a moja rodina sa ich budeme drzat nadalej, co budes robit ty so svojim telom, je tvoja vec.
Ale k urazaniu by si sa nemal uchylovat, to nie je argumentacia, ale len vyraz slabeho rozumu a nedostatku vedomosti.
A nedostatok slusnosti a zakladneho odstupu pri jednani s ludmi, toboz podstatne starsimi a skusenejsimi ako ty.
Keby si sa takto spraval na mojej prednaske(uz v roky 1969 som prednasal na vysokej skole) necham ta bez milosti vyhodit.
Tym tu koncim,svoje som povedal, predsa sa nebuden tu dohadovat ako rovny s rovnym s nejakym mladym fafrnkom!

kabel

RNG, tvoje uchylne zmyslanie ospravedlnuje do istej miery tvoj vek. Ked natrafis na nieco, co z mediciny neovladas (a je toho teda naozaj pozehnane!!), tak zautocis trepanim o nejakej prenasledovanej skupine (vymysel). Z psychiatrickeho hladiska ti to uz zacina prerastat cele cez hlavu a potreboval by pravdepodobne si systematickejsiu starostlivost.
Uvedom si konecne, ze alternativcom viac skodis, ako pomahas..

RNG

Bez ohladu na to, kde sa kalcifikaty nachadzaju, uviedol som na mozog beznu kalcifikaciu u vacsiny ludi v epifyze, dovod na vnik kalcifikatov, tj zapaly v tele a sposob ako ich odstranovat kdekolvek v tele, tj chelaciu.
Nie vsade su totiz neskodne, na plucach po zapale pluc znizuju priestup kyslika, na cievach sposobuju nanosy, krehnutie ciev a cast pre zly priestup zivin aj degeneraciu vystelku ciev.
Zatial co ty si na to nic nenavrhla, okrem kritiky.
Ale chapem to, ako odchovanec konvencnej mediciny o tom nic nevies. A mozes sa jedovat, kolko chces, ze sa ti nejaky netitulovany amater v medicine do "tvojej" domeny pletie.Ja sem len davam lekarske nazory skupiny lekarov co sa ty a medicky monopol snazia potlacit a umlcat, na skodu pacientov.
Keby si naozaj mala zaujem liecit bez predsudkov, uz by si si mala davno predplacat periodika lekarov tej vzacnej a obetavej prenasledovnej skupiny, ako ja.
Ale zrejme o to nemas zaujem, prave naopak.

llek

Ten kalcifikat, co tam popisuju je cisto nahodny nalez a nelieci sa to. Nikto ti nebud evediet povedat, preco a ako vznikol. Kalcium ma tendenciu sa ukladat v miestach, kde v minulosti prebehol zapal, ci nejake drobne krvacanie a z inych dovodov. Vo vacsine pripadov takych nalezov ako mas ty pricinu nevieme,ale dolezite je to, ze s tym sa nic nerobi. To co je popisovane u teba nema s rakovinou nic spolocne
pre rng, dotycny uvadza kacifikat vo falx cerebri, nie v epifize.
A este k tomu, ze lekarii povedali ci nepovedali vysledok -radiolog popise snimky, s pacientom komunikuje a vysledok oznamuje ten, co ho na to vysetrenie odoslal.

RNG

Kalcifikaty v tele v makkom vazive su vysledok zapalov. Bezna je kalcifikacia epifyzy/suskovite teliesko/pineal gland, kde je udajne ciastocne ovplyvnena aktivacia niektorych bielych krviniek.
Vitamin D-3 a K-2 presuvaju vapnik z makkeho vaziva do kosti. Kalcifikaty sa daju odstranit aj chelaciou. Inac vacsina dospelych ma epifyzu ciastocne zvapenatelu.

salamonder

Pôjdem, ale vyzerá to, že v najbližšom týždni ťažko, tak som sa chcel takouto formou informovať, čo mi je ... či niečo vážne alebo čo to je ten kalcifikát ... viem že niečo s vápnikom to ma spoločné, ale chcel by som vedieť či z toho môže byť rakovina alebo tak ...

arriva

Ale ešte s tým papierom pôjdes za iným lekárom nie? Je tu na zdraví jedna téma, volá sa kalcifikát, pohladaj