Neviem čo chce

Príspevok v téme: Neviem čo chce
Marcel151515

Zdravím Vás. Takto vyzerá môj problém : Vždy ráno idem na autobus do školy a vedľa mňa si sadne vždy jedno dievča. Sadne si vedľa mňa proste vždy, aj keď je predomnou volné. A ja proste neviem prečo. Začínam si dosť namýšlať, nemáte niekdo s niečim podobným skúsenosti ?

Marcel151515

Ok díky, ale sestru nemám, tak si asi predstávím brata :D Ale inak celkom zaujímavé, možno to pomože oklamať moje podvedomie.

Magy

Marcel151515 - mozes si byt isty, ze ta uplne chapem. bol som na tom celkom podobne. zakriknuty, triedny fackovaci panak, sebavedomie v najspodnejsom poschodi uranovej bane, ozvat sa k babe bolo uplne sci-fi pre mna. a ak som sa aj odvazil, ani nechci vediet, ako to dopadlo :DDD
klud. jedno maj na pameti! nerob nic nasilu a ked uz sa ozves, neprehanaj, nesnaz sa za kazdu cenu "zaposobit". pri tej treme a nervozite by si len mohol viac pokazit ako urobit lepsi dojem.
mozes skusit maly pokus. ked nabuduce nastupi, skus si v duchu opakovat "ved je to moja sestra, je to moja sestra..." a stale dokola.
(len nie nahlas :)))) )
snaz sam seba presvedcit, ze je to uplne normalna osoba, s ktorou komunikujes uz dlho a uplne suverenne a bez problemov. a potom aj to "ahoj" z teba vylezie uplne pohodovo ;)

Marcel151515

Je to strašne ťažké. Ja som normálny komunikatívny človek, ale keď ona vstupuje do autobusu a blíži sa ku mňe, tak sa mi totálne rozbúši srdce, začnem sa chviať a nedokážem povedať ani slovo, ale keď vystúpim, tak mám chuť vykričať to celému svetu. Stále na ňu myslím. Včera som dokonca nemohol ani zaspať, hneď ako som zavrel oči, tak som ju videl. Aj dnes sme išli na výlet a vôbec som sa nemohol sústrediť, stále som na ňu myslel. Spolužiak sa ma dokonca pýtal, či som není chorí. Ja ale proste chcem na ňu myslieť. Najhoršia je predstava, že si nesadá vedľa mňa kvôli mne, ale úplne pre niečo iné, čo je dosť veľká pravdepodobnosť.
Dnešné baby sa chcú predvádzať, sám to vidím na mojich spolužiačkach. Cez prestávky nehovoria o ničom inom, len o sexe a o tom kto čo ako rozťahuje a podobne, fakt málo kedy sa bavia o niečom normálnom. A chalanom sa to ľúbi, dopĺňajú ich v týchto debatách a tak sa ich snažia získať. Chalanom sa to síce páči, ale ja takúto babu určite nehľadám. A to dievča čo si ku mne sadá je presný opak týchto báb. Je kľudná, skromná, slušná, nepredvádza sa a to je presne to čo máme spoločné. Je to jena z výnimiek v nešnej dobe.
Ja som sa už asi úplne zbláznil, ani neviem načo to tu píšem, ale musím sa proste vyrozprávať alebo skorej "vypísať" pochopte ma.

Magy

Marcel, napadla ma este jedna moznost. nesada si ona k tebe preto, aby sa vyhla niekomu inemu, prip. aby si zabezpecila, aby si k nej niekto (ci uz konkretny alebo hocikto) neprisadol?
mozno len potrebuje sediet niekde, kde sa citi bezpecnejsie, ako keby sedela sama. a ty vyzeras "neskodne", tak ta vyuziva na tuto "obranu".
tym ze sa neprihovori a uci sa, to len potvrdzuje, ze asi nema priamy zaujem o teba, a zrejme nejde ani o provokaciu. to uz by davno vzdala.
ano, suhlasim ze na zaciatok staci s milym usmevom popriat dobre rano a hotovo, nic viac. zvysok je na nej, co spravi. nemusis hned vymyslat temy na rozhovor a ani by to nebolo dobre.
mozno sa budete takto "len zdravit" dalsie dva tyzdne, kym sa niekto z vas odhodla pokracovat po tom pozdrave aj v dalsej konverzacii.
kazdopadne - netlacit na pilu. uvidis ako sa to vyvinie prirodzene a podla toho sa zariad, len sa nesnaz za kazdu cenu robit lepsi dojem. taka pretvarka dlho nevydrzi. bud sam sebou a ak sa mate zalubit, tak sa zalubite. ak nie, tak nie.

angie77

Marcel

:)))ja? kdežé, ja by som nemala ani toľko odvahy ako Ona, sadnúť si k niekomu každý deň a nič :)

prajem Ti, aby si to vyriešil presne tak ako píšeš a to podľa seba :) Počúvaj čo Ti vraví tvoje Ja, lebo presne v tom sa odlišujeme jeden od druhého, človek od človeka :) a preto Ti aj každý jeden z nás radí niečo iné :)

Marcel151515

angie77
Keď som čítal tú tvoju druhú vetu, tak som sa normálne zlakol, že si to ty :)
No každý z Vás by to riešil neako inak, je to v celku zaujímavé, takže aj ja sa to pokúsim vyriešiť podľa seba. Mnohí z Vás podľa vašich komentárov zažili krásne zážitky a Ďakujem vám, že ste sa vyjadrili. Všetky tieto komentáre sú určite na niečo dobré.

miso 99
V tom to asi nebude. Už si ku mne sadá skoro 2 týždne, myslím si že už by ich to ani nebavilo smiať sa na mne a určite to dievča ani zdaleka nevyzerá že je neaká zákeráčka. Vačšinou sa práveže v tom autobuse učí a fakt vyzerá byť v pohode. Jedna z tých normálnejších dnešných báb.

kasandra

Nabudúce ju normálne pozdrav, že ahoj a začne s ňou rozprávať ako, že si si všimol, že chodí do tej istej školy ako ty atď. Keď s ňou nezačneš komunikovať nenadviažeš s ňou ani vzťah a tým ani nezistíš, prečo si k tebe sadá. Keď sa ti páči a je ti sympatická, tak čo váhaš? Si predsa nejaký chlap či nie? Smelo do toho! Muži by mali nadväzovať kontakty ako prví.

sweater*

no az teraz som si po sebe precital co som prispel. no ina hroza misung jak keby to neandrtalec pisal. sorac, ale pochopit sa z toho da moja myslienka...

sweater*

riesenie je velice jednoduche. ked budes uz sediet v buse, a budes videit ze ona nastupuje, maj oci stale na nej, a tvar sa tak vrucne :), to asi nieje ten najspravnejsi vyraz, no proste kukaj sa nanu celu cestu az kym si k tebe nesadne a ak sa vam pohlady stretnu uspej sa na nu, tak pekne, milo, kratko sa usmej na nu, samozrejme :). to je univerzalny znak ked sa ti niekto paci, spravis na neho taketo gesto, a uvidis ako zareaguje, ci usmev opatuje. keby nahodou nie, nevyrobis si ziadny trapas, keby daco chcel si byt len priatelsky :). btw baby maju radi hanblivych chalanov ale len do urcitej miery, napr. to ze nadhodis nejaky kontakt s nou, popripade, urcite bude musiet ist z tvojej strany, sak si chlap, ked cosi chces tak zabojujes, proste sa prekonas. tak good luck