Krvacanie po konizacii

zuzka92

ahojte
27.8.2013 som bola na konizácií,
N87 . 1 stredne cervikálna dysplázia (CYTO PAP II, ASCUS a HPV risk pozitiv) akurát v tom období som mala dostať aj menzes, ale oddialil sa mi, takže zákrok prebehol, v prepúšťacej správe bolo písané, že všetko prebehlo v poriadku, krvácanie počas zákroku bolo minimálne ... keď ma pustili domov som oddychovala, nerobila som žiadne vážne či ťažké veci ako ma poučil i doktor, pár dní po zákroku som mala bolesti a silné krvácanie, to ustalo ak isto i bolesti, od bolesti som si dala "panadol" ale zistila som že ho nesmiem brať lebo podporuje krvácanie, silné krvácanie ustalo a už som len špinila ružovkastú čiarku, no po čase asi 12 dní od zákroku som začala mierne špiniť krv na rozdiel od ružovkastého zafarbenia, trochu som sa zľakla tak som išla na kontrolu (dňa 11.9.2013 čo je 16 dní od zákroku) do nemocnice kde mi zákrok robili a sám primár ma kontroloval, v správe písané : "pacientka prichádza pre krvácanie po konizácií, prijatá s čerstvou krvou, bolesti nemá, STATUS PRAESENS LOCALIS : Papl. : uterus v AFG, primer. veľkosti, adnexoparametr. obl, bdn."
V nemocnici som bola spolu 5 dní na pozorovaní, "liečba : Pamba, Kanavit, Dicynone, Ascorutin, Záver: Haemorrhagio post conisationem", keď ma lekár prezeral, povedal že tam mám malú zrazeninku čo videl, tak som bola na pozorovaní a dostávala som liečbu, potom sa ma lekár pýtal či nedostávam menzes, tak som sa pozorovala a pre určitosť si ma sám prezrel a videl že som menzes aj dostala, tak si ma nechal na pozorovanie vysadili sa mi lieky a po piatom dni ma prepustili domov, doma sa šetrím tak ako predtým, dnes je 22.9. 2013 to je 7 dní od kedy ma prepustili, menzes som dostala medzi 12-13.9. 2013, stále trochu špiním, nie už tak ako pred tým, ale neviem či je to v poriadku, či sú to dozvuky menzesu, kedže krčok sa pri menzese krekrvuje a preto ešte špiním . . .

ďakujem Vám pekne za všetky Vaše radi, snažila som sa Vám opísať situáciu komplexne aby ste ju vedeli sami čo najlepšie posúdiť

[zruseny17]

tak napriklad ja som nekrvacala vobec...ja byt na tvojom mieste,tak sem ani nepisem,ale bezim rovno doktorovi...