Rozpor o zelených potravinách a rastovom faktore

RNG

Nebudte taki skaredi na lekarov, mnohi sa snazia robit najlepsie ako vedia. Ze obcas nevedia nie je casto vec snahy ale skol a literatury, ktora je manipulovana systemom.
Dr Bukovasky sa snazi, ako vie, ze obcas stoji na podla niektorych lekarov na nespravnej strane nie je jeho chyba ani zamer. Ti co diktuju su daleko na vrchu, casto nie su vobec lekari, ale ekonomovia a advokati sluziaci mocnym, co maju z medickeho priemyslu zisky.

RNG

Skrutka, medicky npriemysel a oficialna medicina neuznavaju potravinove doplnky za liecive, aj nked je dokazane, ze su. takze liecenie s nimi je mozne len na sukromnych klinikach, v USA dokonca tajne, lebo tu v USA je trestne co len tvrdit, ze sa da liecit inac nez chemoterapiou, ziarenim alebo chirurgicky. preto to tu ropbia lekari potajme, alebo pacienti sa samoliecia alebo utekaju do klinik v Mexiku, kde sa to pouziva medzi mnohymi inymi prostriedkami.

skrutka000

moment moment prave od doktora ktory prevadzkuje stranku badatel.sk, ma prezyvku damian, som sa dozvedela, ze v klinikach v britanii sa tymito doplnkami uz oficialne lieci, to mam rozumiet ako na sukromnych klinikach?

RNG

Vsetky tie "vedecke" vysvetlenia a rozpory nemenia nic na veci, ze zelene potraviny su nam prospesne ako zdroje roznych potrebnych zivin, odmorovace tela a podobne.
Reklama robi viac skody doplnkom , nez uzitku, lebo tvrdia nieco, co pusta casto vodu na mlyn ludom, co by najradsej doplnky z trhu odstranili, lebo konkuruju spotrebe liekov a znizuju navstevnost u lekarov.
Mozno na Slovensku to nehra az taku rolu, ale napr v USA keby lekari stratili len polovicu navstevnosti, stratia viac nez polovicu prijmu(fixne naklady totiz zostavaju). Takze lekarske organizacie(v USA 117) bojuju urputne v zaujme ekonomie lekarov a farmacie, a davaju miliardy na potlacanie doplnkov akoukolvek cestou, hoci aj sirenim lzivych sprav o nich.Samozrejme tieto okamzite obehnu cely svet, lebo ich vplyv(tj medickeho priemyslu) prakticky vlastni tlac a TV.
Naproti tomu kladne spravy o doplnkoch sa clovek moze dozvediet len z lekarskych sprav, ked si ich predplati, alebo polopravdy a lzi od predavacov doplnkov v Europe, v USA neslobodno o doplnkoch tvrdit nic zdravotne/liecive, pod kontrolou a trestom zakona, o co sa stara federalna organizacia FDA. A ta je dnes viacmenej v rukach medickeho priemyslu a nahrava farmacii, kde sa len da. Ale nemoze urobit nic proti doplnkom, ked sa doplnkovy priemysel drzi pravidiel z roku 1996, kde su doplnky, ktore neskodia dovolene vyrabat a predavat, avsak bez akychkolvek zdravotnych tvrdeni. A to aj keby boli 100 x dokazane ako liecive.Lebo jediny v USA, ktory moze uznat nieco za liecive je FDA, a to je proces trvajuci 10 rokov a v priemere stoji 850 milion dolarov, tj ziadny doplnok na to neprichadza do uvahy, len umele patentovane chemikalie.