Da si pozor a NuvaRing ...

Príspevok v téme: Da si pozor a NuvaRing ...
Truffla

caute....

Mam 18 a s priatelom by sme to spolu uz radi skusili...

Chcem zacat pouzivat antikoncepciu, avsak nechcem brat tabletky z nasledujucich dovodv: beriem antidepresiva, nechcem pribrat a nechcem a aby sa mi zvacsili prsia!

Preto ma napadla ako jedina vhodna alternativa NuvaRing. Ak s tym mate skusenosti, mozete mi povedat prosim ?
Ak by som mala o tyzden dostat kramy, kedy mozem zacat pouzivat NuvaRing? Chcem v priebehu tohto tyzdna zajst ku gynekologovi.

A este jedna vec. Priatel s byvalou frajerkou spaval tri roky bez ochrany. Vzdy si dal pozor a dorobil sa na nu, takze myslim ze by som mu mohla verit, avsak citala som co to o tom, co chlapovi ide este pred tym ako spermie.
Chcela by som to skusit ze bez ochrany aspon kym nebudem mat antikoncepciu, avsak je to bezpecne?
Nemyslim to ci to on stihne, ale ci sa do mna nemoze dostat spermia este pred tym....

Dakujem

Lulita

Katka - jasne, pocitanie plodnych a neplodnych dní, je len pre zeny s dlhodobo pravidelnym cyklom, tak ked budete chciet nech sa zadari :)

Iba Katka

My to robíme s "dám si pozor" už vyše roka a nie som tehotná (teda aspoň o tom neviem :D ). Počítať plodné dni si nemôžem, lebo mám dosť nepravidelnú menštruáciu 40-50 dní, niekedy aj viac. Ja zrejme budem mať problém otehotnieť aj keď budem chcieť. ALE, som dospelá a s priateľom berieme plnú zodpovednosť za naše činy, takže keby som otehotnela, tak si ho necháme a tešíme sa na to malé :)

Lulita

a suhlasim so syndikou, tiez tak fungujeme, pri tom ked som chcela som otehotnela na prvy sup :) ziadna HAK, ziadne kondomy a aj tak ziadne tehotenstvo :) pocitanie plodnych neplodnych dni a dokonca kludne aj naplno :) v dnoch ked hrozi otehotnenie, jednoducho si da pozor

Lulita

je to bezpecne, ak to chlap vie robit, to, ze sa da otehotniet z toho pred je skor take, ze mozno, ale ked chlap vytiahne skor, tak urcite neotehotnies, tie ktore takto otehotneli, tak to proste neodhadol, da sa tak fungovat, pokial je schopny chlap a nemusis sa napchavat tabletkami, potom by mozno ten nuvaring bol ok, ved vyskusaj, hlavna je dovera

christin01

Ja mam s Nuvaringom velmi dobre skusenosti, nepribrala som po tom, ale ja som nepriberala ani z obycajnych tabletiek. Na tabletku mozes lahko zabudnut, naplaste sa mi jednak odlepovali a jednak som na to mala nejaku koznu reakciu, ze ma to hrozne svrbelo a mala som cervenu kozu. Ale s Nuvaringom nebol vobec ziaden problem, necitila som ho pri sexe ani ja, ani partner. Nevypadaval a menil sa raz mesacne. Vrele odporucam. Akurat je drahsi ako tabletky. A na to, ze si da pozor sa nespoliehaj. Moze byt akokolvek sikovny, predejakulacna tekutina moze obsahovat tiez spermie. Kolegyna pouzivala tuto metodu s partnerom, 3 roky bez problemov a potom otehotnela. Cize jeho byvalka s nim nemusela otehotniet a ty mozes kludne aj po mesiaci.

Truffla

preco by som ho mala niekam posielat ?
Ked nechcel kondom, nebol sex....
Ale kedze by nieco malo byt, tak kym nepojdem k doktorovi, tak budem pouzivat mast ....

A to ze sa urobi mimo, to on vie a nebrani sa tomu...

Dadula56

Nedovolis mu sa urobit do teba? Dievca zlate a to ako mu chces v tom zabranit?Zrazu aka si nekompromisna, ale ked ti suhajko povedal, ze on si kondom nenatiahne tak si hned chcela utekat na gyndu pre hormony a ked nevydalo, tak si utekala do lekarne pre pharmatex. Sikovny to chlap, ked vie babu prinutit k tomu, aby mu zabezpecila maximalne pohodlie pri sexe. Kazda normalna by ho totiz s tou poziadavkou poslala niekam.

Marsmeloun

to je super, že mu nedovolíš urobiť sa do teba :D :D len si daj pozor na to :D aby si to nedovolil on :D :D :D nič v zlom ale si velmi naivné dievčatko....a ked sme už pritom ... kedže mal priatelky pred tebou ... kondom chrani aj pred pohlavnými chorobami ...neviem no .. tvoj život tvoje zdravie ....

Truffla

caute

dnes som si kupila ten Pharmatex ....
Mozete mi prosim povedat ake s tym mate skusenosti a nejake rady?

Ja mu aj tak nedovolim urobit sa do mna .... To bude len preistotu proste