Zlý make-up! Pomôžte prosím

Príspevok v téme: Zlý make-up! Pomôžte prosím
totalzufala

Ahojte, mám problém z výberom make-upov. Pokožku tváre nemám bledú ale ani normálnej farby čiže trošku bledšiu, ale stále to neni tá najbledšia. Vôbec sa neviem trafit do make-upu aký by mi sadol farbou. Vždy je buď tmavší alebo moc bledý. A vždy dobre nekryje . Hneď ako prídem zo školy všetko mi je vidieť a to mi vadí :( Keď si dám púder síce to troška viacej prekryje ale potom to vyzerá ako maska. Ja už neviem čo mám robiť na make-upy som minula dokopy už asi 150 euro a ani jeden mi nikdy nebol dobrý:( . Pomožte mi prosím, ja už som celá zúfalá :( ďakujem za všetky odpovede

lochness

velmi nie, ale rozdiel tam bol, takze ja som brala IM. najlepsie ked si ich kydnes obe na ruku alebo do dakej nadobky a porovnas :)

totalzufala

lochness: strašne sa mi páči ten photo finish ale bojím sa že mi tá 010(najbledšia) bude tmavá . Je o dosť tmavšia od toho infinite matt najbledšieho ??

lochness

zufala, ja som si skusala od Catrice PhotoFinish a aj Infinite Matt, oba najsvetlejsie odtiene, IM je svetlejsi a je velmi fajn, mne vyhovoval, ale tiez hladam dalej lebo odtien potrebujem este svetlejsi. Ci ti bude tmavy ten PF to nevie nikto povedat, kryt by mal minimalne stredne, na to som aj ja citala dobre ohlasy. Podla mna si zober nejaku malu nadobku do drogerky a do nej si daj male mnozstvo testeru, na to ti nemoze nikto nic povedat, zober si to von na denne svetlo, resp domov a vyskusaj tak.

slniecko154

skus navstivit kozmeticku, mozno by ti lepsie a konkretnejsie pomohla s vyberom aj presne na tvoj typ pleti :)

Leela333

BB Cream napr. od Lioele alebo Skin79 alebo Missha atď. Čiže tie skutočné bb krémy, nie tie tónovacie krémy z drogérie.

Agnes999

Idealne by bolo keby si si farbu make upu skusala na dennom svetle, vtedy uvidis ci ti presne sedi, ale to v obchodoch moc nie je mozne

totalzufala

našla som tento make-up že vraj sú na neho dobré ohlasy. CATRICE Photo Finish 18h Liquid Foundation a odtien 010 Sand Beige. Máte s ním skúsenosti ?? Alebo mi bude moc tmavy ?? A dobre kryje ?

drobeeec

Ahoj, pre mňa je jednotkou Rimmel - Wake me up (odtieň ivory) alebo Rimmel Match perfection (ivory)...myslím, že mám podobdnú farbu pleti a tiež som dlho hľadala čo mi sadne aj čo sa týka krytia.

winki

Astor mattidute...aspon pre mna ten najlepší. A vsetky make up mam číslo 2, mám takú hnedastú pokozku tvár trosku bledú.