Som škareda a neviem sa s tým zmierit

Príspevok v téme: Som škareda a neviem sa s tým zmierit
Kitkat ;)

áno dalšia trápka ktorá si hovorí som škaredá :) áno ! som ! nevime sa zmieirt s tým že mám spadnute viečka a to mám len 15 rokov :) Mám velky nos a krive zuby asi tak :) Ludia mi hovria si skareda ..nnikeotrí povedia kto by t a chcel sak by som si o teba ani bycikel neopreil...fu tazke slova ktore ma privádzaju do šialenstva :/ ...Na vonok s aumsievam a hovorim ze takých ludi mám ehm :) lae neni tot ak vo vnutri strašne trpím ale strašne :) každý večer si hovorim ale zas tka škareda som neni či ? ...som
:) posatvu mám celkom ujde chuda dlhe nohy ale táá rit tak suchá že ách :) a prsia ? hm jednotky hrozné niečo :) ale najviac ma natom serie ze Na moju sestru nemám že nikdy nebudem taka ako ona :/ hm bohuzila je to nepravodlivost ;)

Magy

Kitkat - v prvom rade by si nemala zabudat, ze stale rasties a par rokov este budes.
za dalsie - za 5 rokov sa moze karta obratit a prave tie, co ti dnes nadavaju a ohovaraju ta, ti budu zavidiet stihlu postavu lebo budu mat
za sebou 20 diet.
a tak ako dnes, aj potom budu skaredo pozerat, ake je to nespravodlive, ze ty si stihla a ony zjedia jednu kitkat tycinku a vaha poskoci o dve kila! :)
Za tretie - si original! mozes vziat jed na to, ze je lepsie byt sebou samym a byt na to hrdy, zit zivot podla seba a uzivat si to, nez byt sebelepsou kopiou hocikoho a nakoniec zistit brutalnu skutocnost, ze si cely ten cas vlastne nezila svoj zivot, ale zivot niekoho ineho, podla predstav ineho... a to by som ti fakt neprial. je to velmi smutne zistenie.
za piate - kde je napisane, ze mate vsetky (baby) vyzerat ako podla sablony? krasne, stihle, dokonale, s usmevom ako z reklamy, prsiami ako z porna a zadkom ako z latino videoklipu???
to by bola nudaaaaa!!! rozdiely nas chlapov bavia, a mozes mi verit, ze tak ako existuje chlap, ktoremu zamota hlavu kypra postava, tak je spuuusta tych, co nedaju dopustit na stihlu postavu, kde brucho ci boky nepretekaju cez opasok.
mimochodom, casom prides na to sama, ze v kazdodennom zivote s manzelom, detmi, pri plateni uctov, hypoteky a starostlivosti o domacnost je velkost kosickov podprsenky ta najmenej podstatna vec. a este budes rada, ze nemas Ecka (po ktorych dnes mozno vzdychas), ale Acka. pohodlnejsie, lacnejsie... no ved uvidis sama.
Ja viem, dnes tuto pravdu mozno tazko prijmes, ale casom prides na to ako to naozaj je, ze nie vsetko, co ti dnes pripada ako raj, je rajom aj vo svetle kazdodenneho zivota. ;)

pomaranc99

@Kitkat ;) ludia ako ty, ktori nemaju co riesit a maju prilis pohodlne a jednoduche zivoty, nepoznaju skutocne problemy, nevedia co je to pretlkat sa zivotom, riesia chujoviny... ziadna ucta a vdaka v tvojom zivote za vsetko dobre co mas...ale este mas malo rokov a nechapes co je to zit zivot...ten ta este nauci...

juice55

Presne tak, hlavne sa nesmieš podcenovat alebo lutovat. To v žiadnom pripade! Ak máš krivé zubky, na to je predsa strojcek a vacsi nos to nie je nic take hrozne, staci ked sa rozhliadnes okolo seba tak uvidis ze kazdy ma na svojom tebe nieco co nesplna kriteria dokonalosti ale kazdy sme predsa nejaky.. Ja ked som mala 14 rokov mala som tiez krive zuby, akne , tiez vacsi nos a bola som hrozne chuda, tiez ziadne prsia ani nic. Tiez som mala z toho vtedy depresie ale o to viac som sa rozhodla na sebe zapracovat. Nosila som strojcek, čo mojmu vyzoru teda nepridalo na krase ale vysledok urcite stoji za to, to mi ver. Zacala som sa o sebe starat, malovat, zafarbila som si vlasy a zacala som cvicit. Do 18tky sa mi zvacsili aj moje zenské tvary a dnes mam 20 rokov a ostatni tvrdia ze som kocka. Takze hlavne sa nelutuj, pretoze svoj zivot mas vo svojich rukach a mozes raz vyzerat tak, ako len budes chciet. Ved dnes sa dá so zovnajskom spravit takmer aj nemozné. Budem ti drzat silno palce.. :))

Maoam

hm, ako prve by som sa kukla na TYCH, ktori ti to vravia, ako su na tom oni sami? neospravedlnuj ich

fakt, ze ta potrebuje niekto ponizovat, hovori dost proti tomu cloveku

osobne som bola svedkom viacerych premien bab, ktore boli v 15-18 s akne, nadvahou, alebo inymi telesnymi 'vadami' a na stretkach po piatich, desiatich rokoch patrili medzi najkrajsie baby z byvalej triedy

niektore baby opekneju az po 20tke, poznam vela zien, ktore uplne rozkvitli este neskor, v 25, v 30

so zubami sa da daco robit, vyhodu mas v prirodzene stihlej postave, vela robia vlasy, teda farba, strih, mozes si dat vhodny mejkap, ak chces, jemny, prirodzeny, a hlavne zacni makat na svojej osobnosti, venuj sa sebe, svojim zaujmom, konickom, skole, vykres nieco zo seba a na primitivov kasli, je to tazke, boli to, tie komenty, ale pustaj to jednym uchom dnu, druhym von, pretoze nejde o TEBA, IDE O NICH, ventilacia osobnej nespokojnosti na inych jedincoch, nejde o teba, i ked to projektuju konkretne na teba, nie si myslena skutocne ty ;-))

drz sa

Dadula56

Krasa ide zvnutra,mozno otrepane, ale pravdive. Si v takom veku, ked si budes musiet vypocut podobne kecy o tvojej domnelej skaredosti, pretoze hodnoty v tomto veku su niekde uplne inde nez je realita. Ale to, ze ti nejaky chudacik plny komplexov povie, ze si skareda neznamena, ze skareda si.
Ak citis, ze mas nedostatky da sa spravit vselico - licenie, vhdone oblecenie. Ale nie preto, aby si sa prisposobovala niekoho idealu, ale preto, aby si sa pacila sama sebe. Riad sa vlastnym rozumom, nielen v tomto, ale vo vsetkom, to je najlepsie, co mozes urobit. Povrchny chvilkovy obdiv od pubertiaka alebo baroveho posedavaca naozaj nie je nieco za cim by si musela lutovat. Rozvijaj si vnutorne hodnoty, tie ti nikto nevezme.

winki

spadnuté viečka sa dajú upraviť správnym líčením. Krvé zuby sa dajú upraviť strojčekom. Postava sa dá dokonale podčiarknúť vhodným oblečením a hlavne....krása je to čo človek zo seba vyžaruje. Bohužial zakomplexovaní jedinci budú stále vidieť len krivé zuby a suchý zadok.

sexicek

Kitkat, ja by som Ta hned chcel, to len potom by si videla, co je to zivot a laska a ze krasa je velmi relativna. ;-)