Peeling - na mastnú pleť s akné

Príspevok v téme: Peeling - na mastnú pleť s akné
slnečnica125

ahojte, chcela by som poradiť, aký peeling je vhodný, mám dosť tie čierne bodky na brade a nose, a teraz dosť aj také tie zapálené "pupáky"... chcela by som poradiť aký peeling je dobrý, lebo ich je tolko v obehu, že sa neviem rozhodnuť.. pozerala som Garnier, alebo neutrogenu... alebo hocijaký iný s čím máte skusnenosti,, ďakujem :)

kozmeticka

ahoj,peeling sa ma robit z pravidla 1 az dva krat do mesiaca.. v podstate je jedno aky peeling pouzijes,hlavne vynechaj zapalene vyrazky a ostatne zapalene miesta na tvary. Mohlo by sa stat ze peelingom by si ingekciu zo zapalenej vyrazky rozniesla aj na ine miesta tvate, po peelingu by som ti odporucala gaphrovu masku, ktora je vhodna na akne, zapalove procesy,a stahuje pory ;)

lochness

ja namiesto peelingu pouzivam obycajnu sodu bikarbonu zmiesanu s cistiacim gelom, ktory prave pouzivam - na ruku si nasypem trosku sody, na to kvapnem zvycajne mnozstvo gelu (teraz mam od Alverde na zmiesanu plet), premiesam a umyjem tvar. odkedy to pouzivam, vidim ze mam lepsiu plet aj mensie pory

este je dobra Nimbova (Neem) maska od Himalaye z DM, uzasne vycisti a zmensi pory (podobny efekt ma aj taka od Baley v saciku, tusim s bahnom z Mrtveho mora)

nakalenka

ja používam z Avonu ten profesional, je to vlastne hlbkovo čistiaci peeling a aj čistiaci gél v jednom. Ten mi fakt pomohol, lebo ja mam 25 rokov a uz som myslela že akné budem mať do stovky...