Tvár celá červená po odlíčení

strangeemily

asi pouzivas nespravny odlicovac na svoju plet,mne tie odlicovace z drogerky nerobia dobre,mozno aj tebe to tak, mohla by si skusit z lekarne,teraz sa predavaju micelarne vody ktore nedrazdia pokozku,mozes si aj vybrat na aky typ pleti, ja osobne pouzivam na citlivu plet a po odliceni mam krasne cistu,jemnu a sviezu tvar:)

Magy

Dietka5 - skus na par dni make-up vynechat (neboj, neumries ani sa spolocensky neznemoznis nadosmrti :DD)
a potom, ked bude plet cista a nepodrazdena, vyskusaj metodu 1+1 den. prvy den rano pouzi jednu (LEN JEDNU!) z tych veci, co bezne pouzivas. vecer zotri - bez pouzitia inych veci, odlicovacov, chemie. iba tepla voda s mydlom. hned vecer by si mala vidiet, ci nejaku reakciu mas, alebo nie.
druhy den nechaj pokozku odpocivat.
a dalsie den opat nieco ine. takouto vylucovacou metodou prides na to, co ti sposobuje problem a nahradis ho niecim inym.

pomaranc99

ja hlavne nechapem preco vacsina bab dokonca uz aj male pubertacky maju potrebu si davat na ksicht kadejake svinstvo nazyvane "makeup"...ked budete starsie tak budete totalne zosuverene... priemysel krasy vacsine z vas uplne vymyl mozgy a zaraba na vasej hluposti...

Dietka5

mam taký odličovač na citlivú pleť nivea
www.google.sk

a potom použijem krém nivea na tvár
aby sa mi to ukludnilo lebo aj celé líca mám dosť horúce tak sa opláchnem zimnou vodou.

make-up si myslím že nie lebo skôr používam taky kricíý kreém a je dobrý na vyraážky a na zapálené miesta.

www.google.sk