Aké su podla vas už velke pysky?

Príspevok v téme: Aké su podla vas už velke pysky?
remenda

CAUTE... mam problem... !!!

Mam 22rokov a mala som spolu asi 5 chlapov resp. vztahy....
so vsetkymi mi to klapalo v posteli no ten posledny bol nejaky no neviem niekedy mal problem s postavenim... (mmal 29rokov) no uz spolu nechodime od kamaarta soms a dopocula ze mu hovoril ze mam velke pysky!!
hmmm chlapy , ake su podla vas velke pysky????? ten grazel mi sposobil komplexy teraz ale aj sa smejem :-D nebriem to az tak vazne ale chcem pocut nazor od inych.. vyjadrite sa dik

rituška

podla mna ked ta niekto miluje niekto komu sa páčiš,bude ,mu jedno aké máš pysky.

na druhej strane nemusi sa to každému páčit tak ako ani malé pysky sa nie každému páčia. som videla v telke jeden sa vyjadroval že pre neho len to je vzrušujuce. velike pysky.podla mna aj to može mat na to vplyv aké sa mu páčia aké mala jeho prvá to ho poznači avšak podla mna vačsina mužov si takéto veci nevšima v posteli ked su vzrušený,je im to jedno.

Agnes999

remenda: 1 cm? preboha vsak to su uplne normalne! ten tvoj byvaly zakomplexovancek asi vela vagin nevidel a zaroven uz nevedel, co si vymysliet aby ta ponizil. ja som predpokladala, ze mozes mat tak 2-3 cm, aj to by bolo uplne v poho, ale 1 cm, no nemam slov :-)

remenda

ale baby ..:) vsak jasne ze si z toho nic nerobim! akurat ma to napadlo hodit to sem, vas nazor :) ako najprv ma to nahnevalo a tak zmerala som si to tam... a myslím ye 1cm ked trcia niesu az tak velke ale bezne nie??? a cez nohavicky mi to nevidno vobec ani cez plavky, neviem co riesit ten.... grazel :)

Mimulus

:D Tak to si teda zabila :D Ak ten dotyčný niekomu rozprával o..... tak je to jednoducho kretén a vôbec to nie je problém. Zabudni na neho a viac nerieš ani toto :)

Agnes999

Ja nastastie taketo problemy riesit nemusim. Neviem, ako sa zije zenam s 10cm dlhymi pyskami, ale v gatkach to vraj vyzera uz ako penis.

Mimulus

Agnes999 operácia? Nie je to trošku prehnané? Ak neprekážajú Tebe tak ak Ťa bude niekto naozaj ľúbiť tak zo všetkým čo k tomu patrí.

Agnes999

Tak som akurat citala, ze za velke pysky sa povazuju take, ktore maju 8-10 cm. Vtedy je na zvazenie operacne riesenie.