Detoxikacne naplaste

vtichosti

Detoxikačné náplaste sú fajn vec pokiaľ ich používate cca dva až tri mesiace. Najprv som bol veľmi skeptický a moc som tomu neveril. Natrafil som na jeden pekný web www.kinoki.sk kde sa o detoxikácií dočítate viac. Používať len náplaste nestačí. Je tam pár dobrých typov ako detoxikovať organizmus.

modracik

...este som zabudla na tie naplaste-preto som vlastne tento prispevok sem dala,ja by som to neriesila s nimi urcite!!

modracik

Upravit stravovacie navyky ano, ale v dnesnej dobe bez kvalitnych prirodnych doplnkov vyzivy to nejde, nakolko nasa strava je strucne povedane " na figu",neobsahuje mineraly,ani vitaminy,ktore volakedy zelenina, ovocie a vobec potraviny mali,mame deficit tychto veci.Keby to tak nebolo, potom by nebolo tolko chorych ludi,koznych problemov,mladych zien, ktore nevedia otehotniet, alergii,atd.Neexistuje rodina, v ktorej by nebol nejaky zdravotny problem....Poda, voda, vzduch su plne toxinov, berieme ich aj z potravy,su v obleceni,no a farmaceuticky priemysel nas tiez krmi chemiou.....Prirodu sme si samy znicili a nicime,preto musime kvalitne doplnky vyzivy dovazat z krajiny,kde este ta panenska poda a vzduch je....

martinkoslav

Kupil som si rovno 4 balenia
HODNOTENIE ako podvod..
tu mate video pozrite a uvidite:

www.youtube.com

a to ze kazdym dnom su stale cistejsie je vysvetlene tak , ze vam to upchava pory na nohach. Ziadna naplast vas nedetoxikuje, akurat moze absorbovat to co telo vyluci cez kozu. Argument ze niektory z drahsich citia nikotin moze byt, ale fajciari ho samovolne vylucuje cez kozu, niektorych aj hned spoznate podla "vone" ze su fajciari. Ak ja naplast super draha a kvalitna sposobi to jedine to ze absorbuje, nie vsak ze to z vas bude cucat ako cez slamku.
Ak sa chcete naozaj detoxikovat upravit zivotny styl a HLAVNE STRAVOVACIE NAVYKY a isto sa vam to nestane za par dni cez noc. Vsade je toho plno avsak treba si uvedomit ze vase telo sa skutocne sklada z toho co ste prijali.Ste To, co jete. Ten kto to nechce prijat, platte si neviem ake kury, jedine co dostane je placebo efekt.

RNG

Detoxikacia cez pady na paty je stara tradicna Japonska metoda(kinoki) a trosticku detoxifikuje, ale ovela viac sa z tela dostane v saune alebo teplych kupeloch.
Ale detoxifikacia cez kozu je aj tak podstatne nizsia, nez cez moc alebo stolicu /zlc.
Takze tam to treba adresovat najskor enzymami, absorbciou najma mikrovlakninami a chelaciou.
Na pecen je protokol dr Berksona, na ladviny chanca piedra odstranuje nanosy a kamene.Na odhlienenie je okrem enzymov aj NAC a oreganovy olej.

koniec sveta

Nie, nie su to toxiny, je to trik na vytiahnutie peniazkov z vacku a ako vidim, velmi ucinny:-D sikovny ten, co to vymyslel

Agnes999

No ja som si to kupila raz ale necitila som po tom nic, necitila som sa nijak inak. Cakala som, ze toho hnedeho na naplastiach bude stale menej, ale nebolo. Tak som napisala predajcovi a on mi odpisal, ze toho ani nema byt menej, ale ze to ucinkuje zistim podla toho, ze sa citim potom lepsie. A to som sa necitila, tak som dalsie peniaze za to uz nevyhadzovala. Ono to nemusia byt toxiny co ostane na tych naplastiach, mohlo to len nejako zoxidovat alebo take cosi.