Stužková - poraďte

Príspevok v téme: Stužková - poraďte
sun559

O pár týzdnov mám stuzkovú a potrebovala by som Vasu pomoc a zopár dobrých rád.

Co sa týka siat...aké saty sa hodia? podla mna asi dlhé, rozmýslam nad niecim takýmto www.najspolocenskesaty.sk alebo oblecenie.bazar.sk ktoré su podla vas krajsie? Alebo aké iné by ste mi odporucili.?

Nechty..umele?, gelové? alebo najlepsie a najlacnejšie bude ak si svoje vlastné pekne nalakujem?

A ešte účes, nad týmto sa neviem vôbec rozhodnúť, vlasy mám dlhé asi tak do pol chrbta, svetlohnedé. Vôbec neviem co by sa mi hodilo...Bude ma cesat kadernícka, ale nejakú tú predstavu by som mala mat ja.

A este lícenie, ale to asi ponechám do rúk kozmeticky.

Za rady vopred dakujem :)

xxy

ked uz, velmi pekne vlasy su scesane na bok - daj do google "side bun" a vylezu ti obrazky, je to moderne, neotrepane a pekne, da sa to urobit na milion sposobov

natalia123

Ako aj vycesane vlasy mozu vyzerat super, no ja mam pocit, ze kadernicky vedia robit hlavne precackane ucesy plne divnych nesumernych vln, zbytocnych ozdobnych sponiek a pod. Ale zas to je tak subjektiva vec, ze ked sa niekomu pacia vlny, sponky, nech si to kludne da a nech kasle na nazory inych :) Hlavne, ze sa sam citi dobre. Ale nabuduce ked pojdem na nejaky ples planujem si len nakulmovat pekne rovnomerne vlasy a len ich jemne zopnut. Mne sa to takto velmi paci ;)

flegma

ja pisala drobunka, uzke ramena, plochsi hrudnik, uzky pas, taka postava posobi utlo, aj keby mala 180, proste ze vyzera dievcensky
a nemslim si, ze vycesane vlasy su passe... rozpustene sa nosia denno denne, toto je skvela prilezitost na zmenu

natalia123

Sun559, v prvom rade sa nikdy nedaj odradit nazormi inych, ked sa ti nieco naozaj paci! Vela ludi potom neskor lutuje, ze si obliekli to co chceli druhi, nie oni sami. No aj podla mna su tie saty uz trosku precackane, pretoze mne sa paci na satach trosku nevyraznejsi vzor, na sukni za vzory velmi nie som. Ale urcite sa vela ludom tieto saty pacia. V dalsom rade, este vzdy su v mode saty s kruhom, aj ked urcite najmodernejsie su padave, take nieco ako ti poslal xxy. ( aj ked ja sa v tom az tak neriadim podla najnovsej mody, ale podla toho co je pre mna pekne). A podla mojho nazoru si saty s kruhom das uz len na stuzkovu a na svadbu, nikdy inokedy uz. ja promujem tento rok a na promocie by som si nikdy kruh nedala. Uz sa tam absolutne nehodi. Takze stuzkova je este taka dobra moznost. A urcite nie si drobnucka ako pisala flegma ci kto. Ked si das podpatky aspon 6-7 cm, mas idealnu vysku :) Ja tiez tolko meriam. A este si myslim, ze vlasy vycasene do hora su dost davno pase, ja som ich mala rozpustene, uplne vyzehlene a jemne zopnute. Inak saty som mala nieco taketo: ale len strih, inak boli tyrkysove, a ani ten strieborny vzor tam nebol, len na boku bola taka streborna zaujimava brosna ci co :D diva.aktuality.sk S tancovanim som nemala vobec problem, velmi dobre som sa v nich citila. A saty si pred kupou urcite vyskusaj, pretoze ti vobec nemusia sadnut a zbytocne budes musiet vratit. Musia ti perfektne sadnut hlavne na prsiach a v pase, aby ti pekne zvyraznili krivky. Ked mas hrudnik plochsi, tak si daj zalezat na vystrihu, aby sa ti opticky dvihli prsia. A urcite sa porad s dobrou predavackou alebo inou poradkynou. Prijemnu zabavu prajem ;)