Vztah - vekovy rozdiel 14 rokov

gemerka

môj frajer je o do mňa o 10.rokov starší sem tam máme niekedy ostré výmeny názorov a neviem si predstaviť keby bol o do mňa starší o 14.rokov? Tak to by som sa cítila ako dcéra.

jupiik

Ahoj Nina123456, ja mam priatela uz dva roky a je medzi nami 14 rokov rozdiel.. ja mam 24 a priatel bude mat 38.Prefektne si rozumieme a ziadne nejake myslienkove a rozumove problemy medzi nami nie su.. uz sa chystame aj zalozit si rodinu a sme velmi stastny... kazdy to berie uplne normalne a aj moji rodicia to chapu v pohodke a beru ho uplne normalne. takze za skusku nic nedas a uvidi ci ma taky vztah vyznam alebo nie... drzim palce :)

ich

medzi nami je 22 rokov a uplne si vyhovujeme.
nemenila by om.
takmer kazdy ti poradi rozumom ale ten nas chce vzdy oklamat.
riad sa srdcom a uvidis naco prides.
ak je Vam spolu dobre nevidim dovod nepokracovat,:-)

PoPotvorka

Magy ... ty budes asi nejaky profesor ,ucitel ,vychovavatel ,pretoze ty potrebujes kazdeho usmernovat ,poucovat .....aaach jaj poznam to :)
k teme : nemyslim ,ze to bude fungovat ,nakolko v starsom veku maju ludia ine priority ,ako ked ma clovek dvadsat a ten rozdiel urcite pocitis .... časom

Magy

nina123456 - je to velmi individualne a zalezi na mnohych okolnostiach, takto vseobecne sa to popisat neda, ci to je problem alebo nie. zalezi skor na tom, ako si sadnete povahovo a potrebami, zvykmi a nazormi. tam je potom vacsi vekovy rozdiel uplne irelevantny.
btw, nazory niektorych su tu fakt nevyzrete, len polemizuju o hovadinach. ale hlavne ze su aktivny a prispievaju skoro do kazdej temy...
nebudem menovat. :P

xxy

teraz ti to asi az tak nevadi.. ale neskor pravdepodobne bude. fungovat to moze, ale nemusi, je to velmi individualne.

fifiBB

no pýtala som sa na to mojej maminy, má 53 rokov, ocino je starší len o 3 roky a po 50tke ten vekový rozdiel už vraj riadne cítiť..bud partner omladne pri Tebe, alebo Teba stiahne so sebou..