Som lesba?

Príspevok v téme: Som lesba?
12332

ahojte mám 15 rokov a sníval sa mi raz sen s babou.Mám pocit ako keby ma trochu vzrušil.Odvtedy mi preplo a furt si kladiem otázku či niesom na baby.Pomyslenie na to že by som bola na baby ma uplne ubíja a je mi do plaču.Nechcem byť na baby!!!pred tým snom bolo všetko v poriadku.Ani vo sne by ma to nenapadlo že by som bola na dievčatá.A teraz to mam furt v hlave a mám s toho depresiu.doslova sa toho bojím!Teraz ked vidím babu tak si v hlave začnem klásť otázky či ma nepriťahuje náhodou.Páčia sa mi chlapci.Ked vidím nejakého pekného otočím sa ale potom zase príde táto myšlienka či by ma vzrušoval alebo či by som ho ľubila.Raz ma prstoval chalan a nebola som mokrá.bolo to prvý krát.Proste hrozne sa bojím že ma muži nebudu vzrušovať a že som na baby.mám stoho paniku !!poradte mi

Kvety zla

Dievcata mozu mat eroticke sny s dievcatami a nemusi to nic znamenat :) Hlavne nerob paniku, a maj sa rada taka aka si. Zbytocne to neries.
Keby si bola na baby asi by si to uz vedela na isto :) Cize podla mna si hetero. Sen je sen, v sne sa moze udiat hocico. Cize chill.