Potrebujeem suuurne radu

nika323

alwass... hmm dakujem noo uwidime ale duufam že nie lebo to fakt neprežijem.. =o(... aaa to si sa ho nespytala či použil kondom???

aila56

alwass.....ja mam tiez 16r. a asi budem mamka...pretoze mam priznaky:rychla zmena nalady,zavraty,velikanska chut na sladke,bolesti v podbrusku...a aj test vysiel pozit.!no budem verit tomu ze je to len klam...a doktor mi povie ze to mam pre stres...no uvidime...nasi by ma vyhodili z domu...ale ak nieco vo mne rastie je to moje a nedam si to prec...a tiez mam skveleho priatela....sme spolu rok aj mesiac...a viem ze by mi s malickym pomohol....a ci sa ma to dievca bat.....myslim si ze nie....cim viac sa bude stresovat tym neskor pride menstruacia....

maajjjo

ešte niečo.Ak sa stane prúser ,tak nemusíte stresovať. Sú tablety ktoré sú účinné asi do 24 hodín po pohlavnom styku. Dostať ích na predpis u vašeho gynekológa.Stojí to okolo 300 korún.Sú velmi ´činné.Vlastná skúsenosť. Lepšie ísť si ích zobrať ,ako niekoľko dní stresovať .

maajjjo

Baby vy sa nespolihajte na to ked do vas chalan vnikne a nespraví sa. Blbost. Nemsí sa spraviť a kludne môžete otehotnieť.Nezabudnite na túto radu. Prečo? Počas pohlavného styku sa stáva ,že chlapom bez jeho spozorovania vytečie určitá časť . Nooo to vam chalan potvrdí ,že sa mu stalo .Vela chalanov je presvedcená ,ze to nie nič také z čoho sa otehotnie.No nevedomost deti prináša.

alwass

Podobnych sutiacii som mala neurekom. Tiez som sa vzdy bala, ze budem tehotna, ale niekdy sa nic nestalo... Myslim, ze aj ty mozes pokojna. Je sice pravda, ze jeden nikdy nevie, al nemalo by s anic stat. Ja mam teraz podobny problem, ale este trosku horsi... Vcera som mala sex a nie som si celkom ista, ci chalanb pouzil kondom... Ale nestihli sme to dokoncit, takze sa nespravil, tak dufam, ze je vsetko ok. Lebo dieta v 16... hups... Tiez by som sa zabila. Ak nie sama, tak matka by ma zabvila urcite.