Čudný stav počas spánku

Voso

Csko5555- čo už sa dá robiť okrem TV a PC? Čokoľvek. Hrať na nejaký hudobný nástroj, ísť si relaxačne zabehať, ako už bolo spomenuté, venčiť psa, čítať knihy, maľovať.. Možno ti to znie čudne, no v posledných rokoch sa snažím večer tráviť takto. V TV nič nejde a hrať PC hry ma nebaví. A na net mám dosť času v práci. Každej jednej činnosťi, ktorú som tu napísal, sa venujem. Sú jedna až tri hodiny AKTÍVNE stráveného času a oveľa ľahšie sa mi zaspáva a mám kvalitnejší spánok, hoci som s ním nikdy problém nemal.

martinka4565

mas to take ze si medzi bdenim a zaspavanim a zrazu sa nemozes hybat ale vnimas veci okolo seba? ak ano, tak je to spankova paralyza a je to velmi neprijemne, mne sa to stalo uz velakrat.. priatelovi sa dokonca stala aj taka vec ze prestal dychat..su to zle stavy..

kasandra

csko5555- a to sa dá stratiť rozum rozumom?

shy- čo je to astrálne cestovanie? Lebo ja si to neviem predstaviť. Akože cestuješ dušou, či čo je to?

striker

je to spankova paralyza. dneska uz taka normalna(casta) vec. ty sa zobudis, ale mozog sa prebudza postupne, naposledy sa nastartuju tie casti mozgu, ktore ti dovoluju hybat svalmi, preto sa mozes postavit az o urcitu dobu.
je to stres a nedostatok KVALITNEHO spanku. ziadne astralne cestovanie. spat chojd skoro, pred jedenastou, skoro vstavaj. a aspon hodinu pred spanim si daj klud od tv, pocitaju a mobilov