===SPALOVACE TUKOV===

Príspevok v téme: ===SPALOVACE TUKOV===
mirocka

Ahojte, mate skusenosti s tabletkami BIO C.L.A. 1000 BOOSTER ?? alebo s niejakou inou značkou? citala som ze L-Carnitine je ucinny pri spalovani a formovani postavy.Mam noramlnu postavu, ziadna nadvaha, no zacal sa mi usadzovat tuk v oblasti bruska a chcem popri cviceni vo fitku brat aj niejake tabletky.Potrebujem spevnit a vyformovat postavu.Myslite ze ak na tom nie som tak zle ze to urychli o dost? Prosim poradteeee ... daaakujem

lusijka

ja som uzivala BIO C.L.A. so zelenym cajom...schudla som, ale dos tvela som sa pohybovala, jedla som normalne. ziadna dieta. myslim, ze samotne uzivanie tabletiek nestaci.ako pise RNG, tabletky su len taky dodatok, pomahaju spalovat tuky, ale treba sa aj hybat.

RNG

Na trhu je viacej termogeneracnych zmesi, obsahujucich aj CLA okrem ineho.Napriklad Xtreme Lean Supreme s guaranou a vytazkami zo zeleneho caju.
Samozrejme cviceniu a zmene diety sa ale nevyhnes, toto je len pomocka pri tom.

lilithka

Ja som volakedy cvicila....uspesne som dala dole 20 kg...ale mala som aj obdobie ked sa vaha zastavila a napriek zintentivneniu cvicenia a inych veci ktore som skusala..neklesala dalej aj ked bolo z coho. Kupila som si BIO C.L.A. 1000 a vaha sa pohla. Telo sa dalej menilo a bolo pevnejsie. Mala som aj trosku viac energie...ale ja som poctivo cvicila. Takze si myslim ze bez toho asi nic moc. To moja skusenost. papa

nahan

Mám veľmi dobré skúsenosti s udržiavaním hmotnosti s výrobkami firmy s ktorou spolupracujem. Sú bez vedľajších účinkou, nie je to chémia. Ak máš záujem, pošli svoj meil. Ahoj.