Hľadám riešenie

Príspevok v téme: Hľadám riešenie
Leuska121

s mojim priateľom sme spolu 4tý rok, milujem ho. Chceli by sme byt uz spolu navzdy, ale v našom vzťahu sa vyskytujú situácie, kedy neviem ako sa správať. Teším sa ked idem z internatu raz za dva, tri týždne domov, ale on si želá, aby som bola často s nim, aby som sla domov co najmenej a co na najkratší čas. Ked nepridem ako by si želal, nahnevá sa. Nevie pochopiť, že som rada s ním, ze sme spolu v jednom meste stale, kazdy den a ked idem domov, vycita mi ze tam chodim casto. Potom sa trápim, lebo mu nechcem ublížiť. ale je to uplne normalna vec, pri ktorej reaguje zvláštne. Ako mu mam vysvtelit, ze niekto chodi domov aj kazdy vikend a ze nie je nic zle na tom,ze idem domov na 2 dni po tom co sme dvatyzdne kazdy den spolu...

Jessi_1111

Dobré ráno.

Asi Vás nemá rád, keď takto reaguje, skúste mu navrhnúť rozchod, ako zareaguje alebo to tolerujte a ticho mlčte!
Možno má inú.

Dovidenia.

Leela333

Nielenže egoista, ale aj majetnícky žiarlivec, ktorý neznesie, aby si trávila len chvíľu bez neho. Utekaj od neho čo najďalej, lebo budeš raz trpko ľutovať, to myslím smrteľne vážne.

amy55

mam kamaratku, ktora ma podobneho frajera..je na nej nonstop nalepeny a ked chce ist nahodou niekam bez neho,je urazeny a trucuje ako male decko. potom mu vzdy navrhne,nech teda ide s nou aj tam kde povodne ist nemal,tak s nou tam ide, ale cely cas je ofucany a nepovie ani slovo. ako keby ju chcel mat len on pre seba, byt s nou 24 hod denne sam..no neviem,ci je to aj tvoj pripad,kazdopadne take spravanie sa mi zda dost pritiahnute za vlasy. myslim ze taketo spravanie vychadza z nizkeho sebavedomia a ziarlivosti..

hranostaj

obcas ma fakt udivuje co si vy zeny dokazete nabalit, hentaky chlap co ti musi stale na c---u visiet no dakujem pekne

wowo1

je egoista, s toho nic dobre nebude,za par rokov si spomen ze som ta varovala. Ma ten typ egoistickeho vlastnickeho vztahu k tebe.Mozne je ze si aj ty tzv.mamickarka,,ale nemyslim.Raz za 2tyzdne domov je mozno casto ale raz za mesiac domov musis ist.Vobec si nevsimaj jeho nalady a vycitky,,ako keby si nepocula...ignoruj...ved nie ste manzelia a nemate deti,,tak co mu drbe?