too drunk to fuck...

Príspevok v téme: too drunk to fuck...
alwass

Vcera sa mi stala taka vec... \"Trosku\" som sa opila a nejako si ma dostal do auta jeden chalan. Nie som si celkom ista, ci mal kondom,a le nestihli sme to dokoncit, pretoze sme boli vyruseni, cize sa vlastne nespravil. A este k tomu som 4 dni po menstruacii, cize vtedy by bolo tazsie otehotniet... Aka je realna sanca, ze som tehotna?

natalia222

Noo, tehotná isto nebudeš, ale pouč sa prosím ťa z toho.!!! Ja ťa určite súdiť nebudem ako tí predo mnou, ale pamätaj na to, že nabudúce by to mohlo mať iné následky...Rozmýšľaj aj hlavou, nie len ... :o-)))

lola3

no tak to si musela byt dobre stata...sak ale co uz...no ved ked sa nespravil tak dufaj ze si neni netohotna...a jake mal to auto???:)

tinka *

Ahoj ja ťa kritizovať nebudem, síce ja som ešte zatiaľ nič takéto nevyviedla, mám priateľa už 5 rokov, ale chápem ťa, viem, že dnes je to už úplne normálne v tomto svete. Ale dúfam, že si si kupila aspoň Postinor lebo čakať dieťa s niekým koho meno si možno ani nepamätáš to nie je žiadna výhra.

jankaaa12

možeš sa hambiť zlata moja ! ja na tvojom mieste sa zakopem ! a rodicov mas kde taky cas ? ked si na mol opita a mas myslim len 15-16 ! a sa este vydzigať s cudzim chlapom a opitá hambi sa ! stetka zasrana !

kiri

alwass> to je asi retoricka otazka, co si tu zadrela.....a smelo to vykricis do sveta. Ja byt tebou, tak sa hambim ako pes.