Láska na diaľku ...

Príspevok v téme: Láska na diaľku ...
Nepochopená2

Myslíte si , že niečo také može výjsť ? ...

Tak trochu sa potrebujem vyrozprávať ... Od júla som si písala s jedným chalanom ( má 23 ) , pochádza z mojho mesta , má tu rodinu , ale pred troma rokmi odšiel pracovať do zahraničia , bol vo Francúzsku , Norsku atd ... no najviac v Nemecku .
Teraz tiež pracuje v Nemecku , sem chodí občas - raz za mesiac , dva .... Povedal , že sa tu necíti byť doma ( kvoli rodine a pod .) .
Keďže sme si rozumeli cez net , tak sme sa chceli stretnúť ,čo sa napokon aj stalo . Bol tu teraz na týždeň , síce chcel zostať na mesiac , nemohol .
Počas toho týždňa sa však veľa vecí udialo , vytvorili sme si krásny vzťah , boli takmer stále spolu ... Viem , že týždeň je príšerne málo , ale zažila som s ním viac ,ako napr . počas celého predošlého vzťahu ... Bol veľmi romantický , nežný , stále sme sa smiali ,... nikdy som sa pri nikom tak necítila ... Povedal mi ,že ma Ľúbi a ja som sa taktiež zaľúbila ...
Nespali sme spolu , pretože aj keď on chcel , tak ja mám 17 a týždeň je príliš málo , a tiež bolo by to pre mňa prvýkrát ... povedal ,že mu to ale nevadí ...
Chvíľami mal chvíľku ,keď mi povedal , že si myslí , že na neho nebudem čakať ,lebo som príliš mladá .. ale nakoniec sme si povedali , že chceme byť spolu aj napriek vzdialenosti ...

Chvílami si myslím ,že to je fajn , o mesiac -dva príde , že to vydržím ... lenže potom si uvedomím , že znova odíde a tak to bude asi stále dookola ...
Ja odísť nemožem , mám tu školu a tak ...

Strašne ťažko sa nám lúčilo ...

jahodka123

Aj ja mám vzťah na dialku. Môže to fungovať, ale keď sú dvaja spolu aspoň každý víkend. Raz za mesiac a pod. podla mna nemá budúcnosť.... Ale ked sa chce, dá sa všetko. Len musia silno chcieť obaja, nie len jeden.

lost

aha, cize po tyzdni sa defacto nemec chce vyspat so 17 rocnou slovenkou :D
ale domov chodi len ob-mesacne

ehm, a tosom chcel napisat, ze ved chalan ma rakuske dialnice a do 5 max 12 hodin je z ktorejkolvek casti nemecka na slovensku..

nemyslim si ze je to bariera pre 23 rocneho v nemecku pracujuceho muza.

bariery su len tam, kde si ich ludia vymyslia.

si vezmi aky kur*a banalny problem je toto pre cloveka, ktory byva o blok dalej, no je vozickar.

a potom si mozno uvedomis, o com trepem :P ;) :D

vebe

Ono, znie to pekne, laska vsetko prekona. Zavisi aj od toho, co kto od vztahu ocakava. Pre mladych ludi v takom veku ako pises mi pride prirodzene, ze clovek chce toho druheho vidiet, citit. Iste, aj ked byvaju nedaleko od seba, nevidia sa kazdy den, ale predsa nie je tam ta bariera, ze chcela by som s nim byt, ale pride az za tri tyzdne a tak. Tento vztah je predurceny dlhodobo na vitanie sa a kratko na to na lucenie sa, cim bude silnejsi, tym to bude tazsie. Uz ked sa budes vitat, budes po case citit smutok, lebo budes vediet, ze za par dni pride to nenavidene lucenie. Neviem, ak chces toto, tak fajn.Ale ak chces mat pocit, ze je nablizku, ze ked ochories, moze ta prist pohladkat, podat ti cajik, tak potom to bude len smutok a frustracia. Ked clovek pracuje, je limitovany dlzkou dovolenky, tym ci dostane ci nedostane volno, nemoze sa rozhodovat podla pocitov.

Ejmiii

Sa hovorí, že láska všetko prekoná , tak snád vám to vyjde... Všetko sa dá - len treba veľmi veľmi veeeeeľmi chciet :)))))