Laska ci priatelstvo

Príspevok v téme: Laska ci priatelstvo
evasa

ahojte
som 40 rocna rozvedena zena a pred 10 mesiacmi spoznala uzasneho muza ,ktory akurat mal za sebou tazky rozchod s priatelkou..ja mu bola oporou a aj dodnes je to tak..vsetko si povieme a dvoverujeme si..casom som vsak ja zacala k nemu cítit viac a aj sa mu stym priznala a on povedal ze bohuzial unho nefunguje chemia a to neplatí len u mna ale u ziadnej...ale nechapem jeho spravanie..denne mi vola minimalne 4x a obcas mi aj povie milacik a nedavno bola chora a nevedel sa mi dovolat,tak ma hladal cez jednu nasu spolocnu kamaratku ze co je somnou,ci sa mi nieco nestalo..dokonca aj to mi hovorieva ze ako sa onho zaujímaju zeny ,ale nechce ziadnu,ale tuzí mat rodinu..nechapem jeho spravanie...dakujem Vam..

Leela333

Keď ti na rovinu povedal, že to necíti rovnako, tak mám pocit akoby sa s tebou len zahrával. Alebo si ťa držal ako zálohu v prípade, že by inú nenašiel.

evasa

nika86 ,ano mas pravdu,on sa tesí na mna a preto mi aj casto vola a dvoveruje sa mi zo vsetkym,lebo potrebuje oporu...a cas ukaze co bude dalej...

nika86

Počkaj a uvidíš čo bude... Asi teraz potrebuje mať niekoho komu môže zavolať, porozprávať sa, na koho sa môže tešiť.. len mať pocit, že mu niekto rozumie a že nie je sám... a zatiaľ mu to stačí. Viem z vlastnej skúsenosti...

[zruseny16]

tak mmusíš čakať čo bude, a uvidíš s odstupom času ako sa to všetko vyvinie.
Tak veľa šťastia a trpezlivosti.

evasa

suziquqtro ,ale on mi povedal ze nepotrebuje ziadnu inu zenu,lebo ma mna a dal mi uz aj par krat pusu na pery,a drzal ma aj za ruku..a planuje somnou spolocnu dovolenku...mozno ze sa bojí od sklamania a nechce dat najavo city?

[zruseny16]

Aj ked sa tak sprava, berie to tak, ze je medzi vami priatelstvo a nic viac. a ked to aj povedal na rovinu. A este aj po tazkom rozchode. Myslim si ze neocakavaj radsej nic viac, budes este viac sklamana, a ak i zalezi na vztahu, ktory medzi vami je. Tak ho nepokaz ak to emocionalne vydrzis. Uváz si co je pre teba cennejsie ci priatelstvo, alebo vztah ktory by nevysiel.