Menší problém s hodinkami Casio

Príspevok v téme: Menší problém s hodinkami Casio
sun559

Takze kupila som si digitálne hodinky značky Casio Baby - G.
stále ukazuje mi zlý deň v týždni, dátum, čas je dobrý len ten deň je vzdy iný, napr. dnes je pondelok a miesto toho mi ukazuje tuesday (utorok).
Fakt neviem ako to mám nastaviť, zeby bol prednastavený zlý rok? Mám ich reklamovať?

Ak by mi vedel niekto pomôct, velmi by ma to potešilo :))

dakujeeem :)

sun559

myshl, hodiniek Baby-G je velmi velké množstvo modelov, ako vieš ktoré mám ja?

ale ak chces vediet, aké mám tak sú to presne tieto: www.mojehodinky.sk

system

baby g su vpodstate g-shocky nie ? a maju ovela zlozitejsie nastavovanie nez si myslime myshl :P kamos sa mi tiez stazoval ze nieco postlacal a budilo ho to kazdu noc az kym nestiahol manual z odniekadial tak si stym sam rady nevedel dat :D su tam bars ake kombinacie tlacidiel + dlhe kratke pridrzanie a pod. ;)

myshl

Aha teraz pozeram, ze tie Baby G su take divne, ze maju tie male ukazovatele digitalne a mas tam viac gombikov :D

No ale sposob by mal byt rovnaky, len netocis kolieskom ale prislusnymi gombikmi :D S digitalom by to malo byt ovela jednoduchsie..

Ja mam Casio hodinky, kde mam dokonca styri ciferniky, tak s nimi to je veselsie nastavovanie :D

Btw, to sa ti vazne tie hodinky pacia? ;))

myshl

No ved den si vies nastavit ty sama.. urcite to nie je dovod na reklamacie..

Neviem, ci spravne rozumiem, ale mas tam teda kolko ukazovatelov? Cas, datum, den? Cize normalny cifernik a k tomu dva male?

No cas dufam nastavit vies..
Datum - ten "gombik", ktorym nastavujes cas, tak ho povytiahni menej, aby ti cas isiel, ale musis to citit, ze to mas povytiahnute, ale nie uplne.. a standardne krutis a nastavis datum aky potrebujes..
Den - povytiahni ten "gombik" uplne, ako ked ides nastavit cas a prekrut hodiny o 12/24 hodin (podla typu) na ten den, ktory potrebujes.. a nasledne nastav presny cas v tom dni..

system

mrkni na nete nejaky manual hoci aj v EN urcite tam najdes ako sa to nastavuje ( musi sa to dat nastavit.) pripadne skus zajst do obchodu kde si ich kupila a popros ci by ti s tym nepomohli. ak spomenies reklamaciu bude to vyzerat dost hlupo ;)