,,Už mi nevolaj ani nepíš``

milli11

Ja som zazila to iste, co Wewiku, akoby pisala o mne. Asi mesiac, 2 mesiace sa neozyval, neodpovedal. Potom mi iba napisal, ze ma inu. Vynadala som mu. A potom poslal spravu, nech mu viac nevolam a nepisem. Ale kedze ja som tvrdohlava :D , este som mu za tym poslala spravu, ze dobre, ze on je zodpovedny za svoj zivot a viac ho neriesila, uz mi to bolo vsetko jedno.

Slecna A.

keby mi prisla takato sprava od partnera, s najvacsou pravdepodobnostou by som mala 14 rokov, on asi 15 a neriesila by som to...Keby mi to prislo teraz, ked uz som velka a mam k svojmu veku adekvatny vztah, asi by som si pomyslela, ze partnerovi preskocilo..A sla z nim, nech si to vysvetlime ako dvaja dospeli ludia. Nic viac :)

brambram

aj ja som taku spravu poslal frajerke, lebo ma podviedla a hovorila mi ze sa so mnou rozchadza lebo uz to nieje ono ... :) takze nehovorte o nom ze je hajzlik ked neviete :)

kasandra

No, tak by som to brala tak, že mne to poslal omylom a bolo to adresované niekomu inému. A potom by som mu zavolala, že čo za hlupú správičku mi to poslal. :D

Wewiku

Presne tak, ako tu už bolo spomenuté, znamená to rozchod. Je to obyčajný hajzlík, ktorý sa ti to bojí povedať do oči. Podobnú sms som dostala, našiel si inú a on bol srab mi to povedať. Tak som mu nevolala, nepísala, nešla za ním... a nelutujem, načo by mi taký chlap bol?

Magy

Meruňka - znie to sice kruto, taka sprava, ale na nejaku relevantnu odpoved je nutne vediet pozadie celej situacie. co tomu predchadzalo, ake boli vztahy, situacia, dohody ci nejaka kriza... takto je to onicom posudzovat.