Dozvedela som sa, že mám v rodine vrahov

Príspevok v téme: Dozvedela som sa, že mám v rodine vrahov
Carolinne

Otca som nikdy nepoznala, ani nikoho z jeho strany. Teraz keď zomrel mi matka povedala pravdu. Niekoho zabil a jeho otec zavrazdil jeho matku(zo ziarlivosti). Mam strach, viem, ze sa povaha dedi tiez, som nervak, ked nedostanem co chcem, ublizujem aj sama sebe. Neverim, ze by som dokazala niekoho zabit, ale ziarlim tiez a velmi, ked mam amok, dokazala by som toho cloveka zmlatit. Mam sa bat, ze raz niekoho zabijem tak ako oni??? Co mam robit? Nemozem na to prestat mysliet, ze mam geny vrahov!!! Nikto o tom nevie, len ja a moja matka..

pandur

smutná realita že všetko sa dá zdedit uplne všetko čiže nie len dobré žial aj tie danoasti osobnostné danosti ktoré mal tvoj ujo,niekedy aj niečo čo mal tvoj pra pradedo a až 4,5te6,7me pokolenie to zdedí,a každý sa čuduje pokom to má, keby ludia sa šprtali svoijch predkov atak odtial to maju.

lala_156

Ja mám podobný strach, môj strýko má viac psychických porúch... bojím sa či som ich nezdedila takže...

Iba Katka

Kovepa - veľa prípadov sa nikdy nedostane do médií (ale rovnako naopak média majú tendenciu rozpitvávať aj nepodstatné veci, keď už čosi zistia).

Nečítala som ďalšie príspevky, neviem ako to bolo ďalej, no mohla byť malá, po incidente sa mohli s matkou presťahovať, takže zo susedov nevedel nikto nič, s rodinou bola matka dohodnutá, aby mlčali a celé sa to pred ňou utajilo. Mohlo to byť aj v médiach, ale ja si tiež nepamätám každé meno vraha, ktoré sa spomenulo pred 20 (alebo koľkými) rokmi v televíznych novinách, ty áno?

K téme. Autorka si všíma, že je výbušná a žiarlivá, čo mohla podediť. Lenže je už len na nej, ako sa bude ovládať. Ako bolo povedané, vražda nie je v génoch.

Carolinne

Nie, táto téma nie je falošná. A môj otec bol vo väzení, nechcem to tu rozoberať a je to jedno.. Beriem si k srdcu príspevok od doubledoga, k psychiatrovi nepôjdem, dozvedel by sa to v tomto meste každý.

B.

alibimalibam trosku menej paranoje by nezaskodilo, to ze niekto suhlasi s Magym neznamena ze to hned pise on :)

Magy s tym obhajovanim to nemyslis vazne, ved je to obycajne forum a kludne ti moze pisat aj 12 rocne dieta ktore je v puberte a robi mu to radost...zbytocne minuta energia :)

Kovepa

Mne je iba zvlastne to, ze v ich rodine sa stala taka zavazna vec, urcite ich poznali ludia na celom Slovensku kvoli tomu a autorka cely zivot nevedela o nicom... No a kde je jej otec teraz?

Matej

Prestante sa tu hádať pretože to celé premažem.. každí, nie len Magy sa zamyslite nad príspevkami či na niekoho neútočia a vyhnite sa tomu.. ďakujem

Sejla

alibimalibam nie som jediná, koho tu na fóre už obťažujú tie frontálne útoky na Magyho, dajte si pohov, decká šup šup na pokec. Len tu spamujete.