Prestávam veriť ľuďom ...

Príspevok v téme: Prestávam veriť ľuďom ...
Bajuška128

Ahojte ,
Mám pocit , že už nemožem nikomu veriť , ja som pre všetkých bútlavá vrba , priatelia vedia ,že som tu pre nich a že im pomožem ,keď budem mocť ....
lenže opačne to tak nie je ... Mala som už cez základku kamarátstva , len vždy som vyčnievala ,tým aká som bola , takže to neboli príliš hlboké priateĽstvá a keď sa to možno chvíľu tak zdalo ,tak som sa sklamala.
Na strednej to je teraz tiež tak . Mám kamarátky ,ale nemožem im plne dovoerovať , max. jednej , ale ona mi nevie vo všetkom pochopiť . Teraz ma jedna príšerne sklamala , lebo mi vyčítala strašne veľa vecí ,že uprednostňujem iných atď .
A čo sa vzťahov týka .. Mala som vzťah , ktorý padol kvoli tomu ,že bol starší (23) a chcel sa usadi´t a ja mám 17 a budem ešte dlho študovať .
potom som mala asi 2 mesiace vzťah , kde nakoniec vysvytlo ,že ma nechce , lebo zistil ,že ma nedostane do postele ( stále som váhala, niečo mi hoovorilo ,že on nie je ten , ktorý by mal byť mojím prvým ) a nakoniec som zistila ,že ma počascelého vzťahu podvádzal - nebol sex vo vzťahu , bol mimo ....

A teraz som určitý čas strávila s jedným chalanom . Všetko bolo prekrásne , ale pracuje v zahraničí , takže sme sa museli rozlúčiť , chceme byť spolu , no musel ísť a povedal ,že sa ozve .
Ale neozval sa , povedala som si ,že dobre , ešte nemal čas , musím počkať . Potom mi jeho kakamrát na fb napísal ,že je vo vazbe , lebo niečo vykonal ( riešil niečo aj doma , ale nepýtala som sa detailne ) . On mi to napísal len takmimochodom , lebo som pýtala fotky od neho .

Lenže neviem , neverím tomu . Neviem ako si to vysvetliť , mohol sa mi aj tak ozvať , a tiež mi je čudné ,že mi bloklo jeho účet na Fb ( mne jedinej ) . Akoby sa ma chcel zbavi´t , len mi to nechcel povedať priamo .
Vraj s ním ten kamarát nebude 2 mesiace v kontakte ,ale aj to je trhlé ...veď nie je v alcatrase ..

Nechcem robi´t urýchlené uzavretia , ale fakt neviem čo si mám myslieť ,vždy keď som niekomu doverovala , tak ma podrazil ...

Bajuška128

Milli - Ten prvý , čo sa chcel usadi´t ... Vieš, on šiel hneď po strednej pracovať , nadstavoval nad rodičmi barák atď . a je taký typ , opať sme priatelia , čomu sa teším a on má už dievča , ktoré s ním asi zostane .

Hm , vedela som ,že má nejaké problémy s políciou ,ale keď mi povedal ,že to nie je nič vážne ,tak som to neriešila ...
Lenže mal sa ozvať tak či tak . Keby sa hento nedozviem od jeho kamaráta , tak doteraz neviem ,čo sa stalo ... a blokol ma na fb pred zadržaním ,čižev tom je asi niečo viac ... Záleží mi na ňom , neviem čo mám robiť ... To mám teraz kašlať na to a ži´t si ďalej ako keby sa nič nestalo ? ... Neviem ,čomu už verím ..

milli11

... a preto coraz viac mam rada zvierata. (autora tohto vyroku si nepamatam, ale suhlasim.) A suhlasim so systemom, " Snazim sa od nikoho nic neocakavat a nic si neslubovat."

Mna prekvapila veta, ze tvoj frajer mal 23 a uz sa chcel usadit. Ku..k, ja poznam 30 rocnych muzov, co sa este nechcu usadit a chcu si uzivat slobodu.

Mozno sa vypol, lebo si mysli, ze ta nie je hoden, lebo je vo vazeni, mozno sa preto pred tebou hanbi.

Bajuška128

Ďakujem za vaše príspevky . Ja si ľudí preverujem a nie som typ človeka ,ktorý sa hneď namotá na niekoho ...
Ale čo by ste robili v mojej situácii vy ?
Bola som si s ním veĽmi blízka , aj keď to bol krátky čas , ľúčili sme sa tak ,že chceme byť spolu a že sa počkáme a dovtedy si budeme písať .
Prečo by ma len tak vypol ? Neviem , nejako neverím tomu ,že ho zadržali a aj tak sa dá napísať , ozvať sa , nie ?
Nemám predstavu , ako to može byť vo vazení a tiež neviem čo urobil , keď som sa na to raz pýtala, povedal , že ich polícia len s niečím otravuje , že to nie je nič hrozné ...
Ten kamarát mi včera povedal , že nech mu nepíšem, že sú to ich problémy a že s ním ( s priateĽom) nebude minimálne dva mesiace , ale prečo ? Veď nie je v alcatrase , že by sa nemohli stretnúť .
Keby mi aspoň nebloklo fb ,čo nechápem , to musel urobiť on pred zadržaním , lebo mi ukazuje na pokeci , že ešte po odchode bol na nete ...

Som hotová z toho , neviem ako sa s ním spojiť , či čakať , alebo to nechať tak ,že sa už neozve ...

system

v dnesnej dobe je dovera maximum co mozes ziskat od cloveka. Ja som si povedal ze sa uz nechcem naviazat na nikoho. Vzdy sa snazim drzat aky taky odstup aj od kamosov ktorych poznam roky. ludia sa menia a nehodlam sa trapit niekedy pre to ze mi niekto komu som veril vrazi kudlu do zadku. Snazim sa od nikoho nic neocakavat a nic si neslubovat.

Mimulus

No ver, že Dadula56 to vystihla presne. Aj ja som dôveroval pár ľuďom, obetoval by som pre nich aj život a pomáhal som im ako som mohol a dočkal som sa len jedného, že ma opustili. A čo je najhoršie tak môj najlepší priateľ mi po 12 rokoch jednoducho povedal, že mi neverí :( Takže buď sviňa aj ty a NEVER nikomu!!!

Dadula56

Bajuska, asi ta nepotesim, ale moj nazor je taky, ze si na to treba zvyknut. Niekto je sketa od prirody, niekto sa takym stane. Ostatne, neviem, ci si vsimas, ale tato doba tomu len nahrava, ked sa glorifikuje prospecharstvo a vlastnosti, ktore boli odjakziva povazovane za negativne dostavaju nove mena a su z nich klady. Uz to nie je clovek bezohladny uz je dravy, uz to nie je sebeckost, uz je to nezavislost atd. K ludom som zacala pristupovat s tym, ze treba cakat to najhorsie, vzdy si tvorim zalozne plany (ked som napriklad donutena robit "timovu pracu"). Skutocne verim mozno 2 ludom a rodine. A zije sa mi lepsie, nez predtym, ked som si naivne myslela, akych ja mam kamaratov. Nez niekomu budes verit, musis si ho poriadne preverit. Najlepsie v obdobi niekolkych rokov.