Žilinska nemocnica - krcne oddelenie

kostra

petul, nemocnica v Ziline zasadne pokazi vsetko, do coho sa pusti, je to jeden priserny podnik na urovni stanicneho bufetu.

petul

Ivka dakujem krasne...pocula som ze hystologie robia v Martine. A tvojmu svagrovi tie vysledky ZA prezentovala nespravne ci ako...len ak nahodou vies.

Ivka 1

Petul odporúčala by som Martin. Švagor bol na zákroku v Žiline a teraz chodí do Martina na kontroly. Žilina to vyjadrenia lekárov z MT zbabrala.Skús sa informovať,či Ťa tam vezmú a ak áno, tak choď radšej tam.

petul

skus si pomaly precitat vsetky tvoje prispevky k tejto teme a sama uznas ze nijak neradili, len si odpisala chod tam odkial si, co stresujes, si vybusna a pod. A neprajem ani tebe, aby ti niekto povedal "nestresuj sa kvoli hlupostiam", ked je podozrenie na lymfom...tak ti prajem aadriaanka krasny zvysok dna. Verim ze este mnohym ludom poradis ;-)

aadriaanka

Nebudem sa čudovať, keď ti nikto neporadí, lebo si dosť nepríjemná a nemáš zmysel pre srandu...Akurát som ti chcela pomôcť, aby si toľko nestresovala kvôli hlúpostiam...

petul

Si naozaj zlata ze si sa rozhodla prispievat do tejto temy.Niet nad ludi, ktori chcu radit aj ked nevedia ;-)mozno sa nudia....

petul

ja nemam v plane rozoberat co sa komu moze stat pri operacii, chcem len nazory ludi, ktori mali skusenost bud so ZA alebo MT....jednoducha otazka a k tomu jednoducha odpoved...moj vek je dostatocny na moje otazky, prah dospelosti je uz veeela rokov za mnou. Casto krat sa clovek rozhoduje aj na zaklade skusenosti druhych a nejde len slepo tam kde ho lekar posle.