MELIR

Príspevok v téme: MELIR
adrianka

mam jemnucke svetlo hnede az medene vlasky po plecia, naozaj velmi jemne, neda sa s nimi robit ziaden uces, nedaju sa tvarovat, su rovne, malinko vlnite. chcem si dat na ne melir, no dost sa bojim, lebo uz len sampon mi ich poskodil, ostali suche a tazko sa rozcesavali. ako bude vyzerat melir na takychto vlasoch a co mi to urobi s vlasmi?

Emufka

Ahoj mám tmavší hnedé vlasy a chcela by som si dať poradiť od dám aký melír sa mi hodí. Už rok premýšľam aký si dať ale nič ma nenapadá.Alebo si radšej prefarbiť vlasy? :/ :/ :/

zwedavus

kacena, ono je to dosť individuálne. totiž - nie je hnedá ako hnedá. niektorým odtieňom alebo celkovo vlasom pristane melír a niektorým nie. skús sa inšpirovať nejakými fotkami na nete, či ťa nejaký neoslní, ak áno, ukáž ho kaderníčke, aby ti taký urobila. ale ak máš peknú hnedú farbu, podľa mňa ani nie je potrebný melír:) teda, mne sa páčia aj bez neho, ale samozrejme, závisí aká presne hnedá to je a čo si ty konkrétne predstavuješ:) ak chceš melír, tak ťa nebudem presviedčať, aby si si ho nedala, len preto, že mne sa páčia aj hnedé vlasy bez melíru:) popozeraj si nejaké stránky, aj ja som tak urobila a našla som mnoho kombinácií hnedých vlasov + melír:)

kacenaa

ahojte..mam hnede vlasy a neviem aky si mam dat melir..neviem aky by sa mi hodil..rozmyslala som nad blond.ale neviem.prosim pomoc :)

bara017

ahojte, potrebujem radu od dám co maju skusenost s melirom od kadernicky.. Neznicilo Vam to velmi vlasy? A aky melir sa hodi do stredne hnedych vlasov? Moze byt nejaky plavy?

ajka2

no veru poviem vam,ze mne teda melir znicil vlasy. hrozne sa mi vysusili a polamali. melir je velmi pekny, no zial nie pre moje vlasy. potom by som skor odporucala iba ten 6%. ten nie je az taky nicivy a je tiez pekny,avsak ja nemam moc tmave vlasy, skor spinavy blond.

karamelka456

aj ja mám melír, už niekoľko rokov, vždy som menila farby, strihy a nikdy som nemala zničené vlasy a pritom nemám nejaké husté ale ani veľmi riedke, taký stred. teraz mám vo svojich svetlohnedých blond a čierny. Vyzerá to prirodzene, nemám žltý odtieň, krásne biele pramienky, vďaka mojej kaderníčke a super šampónu